Demirkan CM buraya bak ve işini yap

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -gє¢єηιη-öƒкєѕι- tarafından 3 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BURSASPOR[1963] bunu beğendi.
  2. adam haklı beyler

BURSASPOR[1963] bunu beğendi.
  3. Onu Bırak Bu CM Modatör arkadaşLarim Görevini iyi yapmıyorLar ve ÜsteLik Kişi Göre MuammeLe görmekteyiz dün Mesela Bana GLobaLden Küfür ediLiyor Bir KLna taradından Ban yiyen Ben OLdum Konuşmadiğim haLde İnanki Küfür ettiLer ben Chatti Kapattim. ZehirCM Diye Biri var Bana Karşı Zaffı mı var Bana Karşı Bir sorunumu var haLLada Çözmüş DeğiLim CM Dedm kick atıyor ZehirCM Den Şikayetçiyim. AsLında Suç OnLarın değiL OnLarın Saattinde GörevLi OLan Admin arkadaşta Bu Tür KonuLarda Dikkat EtmiyorLar Sizede Katkım oLsun Bu.

4. cm ler ya onune gelene ban atıyorlar anca oyun onların sanıyorlar. bir şey yapılmıcak belki ama ben hakkımı helal etmiyorum ne böyle cm lere nede bunlara bir şey yapmayan admin ve ya ustleri her neyse . şu ramazan ayında

5. CM %100 suçludur, Supporta şikayet et görevini sonlandırsınlar ****CM yi, Pazardanmı topluyorlar bu oyun modlarını anlamadımki laflara bak ya

dostum hangi serverde oynuyorsun şu cm yi merak ettim TS sine girip kendimi tanıtmak isterim ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Temmuz 2014
  6. supportta mesaj attım cevap bekliyorum kardeşim benim cevap gelmezse şahet tekrar tekrar atıcam.

7. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Merhaba;

Chat hakkında yetkili yer supporttur.Malesef bizim buradan yapabileceğimiz bir şey yok.

Üslubunuza dikkat ediniz yoksa forumdan yasaklanacaksınız.

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.