demon droıdı

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve ωαт¢нαη∂ℓєαяηη tarafından 23 Haziran 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. merhaba admınlerım hesabımda 12 cıvarı demon epıc droıdı bulunmaktaydı %1 roket hasarı artıran cıtadel gemısıne takılıydı hatta turuncu falan rengı var dıe arkadaslara full spartan oldum demıstım (yanı anlatmak ıstedıgım emınımkı vardı) dun hesabıma gırdıgımde enven tetı kontrol ederken olmadıklarını farkk etıım balansa baktım hemen bende satılmamıstı syporta mesaj attım sızın ztn sadece 2 adet epıc droıd tasarımınız varmıs dedıler yanı pek bı onemı yok asırı merak ıcerısındeyım bunlara ne oldu sadece merak yardıöcı olursanız sevınırım

2. 12 demon diroidini kapı,etkinlik vb. tarzı şeylerden aldığınıza kesin eminmisiniz

3. Krios

Krios Guest

Merhaba,

Bu gibi hesabınızın içindeki oluşan sorunlar hakkında bizim yardımcı olmamızın mümkünatı yok fakat Support'a mesaj attıysanız hesap inceleme talebinde bulunarak inceleme dahilinde oyun içerisinde oluşan bir hata mevcutsa yardımcı olacaklarına eminim.

İyi forumlar.