Demon Droit görünüşü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Rosy tarafından 4 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Aliens

Aliens User

Yada şöyle de olabilir. Herkül veya Havoc ile takılınca özellikleri kaldırılıp görünüme dönüşür. Tek başına S slotuna takılınca özellikleri geri gelebilir. Bu şekilde yapılırsa daha hoş olabilir diye düşünüyorum. Haksız mıyım?

2. Tom_Cat

Tom_Cat User

oyundaki dengeleri korumak için böyle yapmış olabilirler.hatta hasar dengeleri bile azalmış,son zamanlarda en çok 160 k hasar gördüm.o da çok nadiren.yapımcıları tebrik etmek gerek.

3. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Arkadaşlar demon tasarımı özellikli olduğu için kullanılamaz. Ama bu konudaki önerilerinizi iletmeye çalışırım. Nede olsa elik beacon tasarımı çıktığında bu gün gelen yeniliği istemiştiniz ve bu günde oldu :) Bu konudaki isteklerinizde olabilir.

İyi Forumlar.

4. Gelecekte para kazanmanın başka bir yolunu iyileştirmek tabiki olur modum ama para kazandırmayacak bir fikir asla.

5. Merhaba ,

Demon tasarımının özelliği mevcut olduğu için görsel kısmında kullanamıyorsunuz.

Demon DroneDD - D - 01[​IMG]NoneGümüşDonatılan her bir Demon droid tasarımı için. +%1 Roket hasarı (tüm droidler için %10'a kadar)
    Tüm mevcut droidler Demon tasarımı ile donatıldığında ek -%5 Roket Bekleme Süresi
    Dükkan
    Demon DroneDD - D - 02[​IMG]Özel Görsel EfektKırmızıDonatılan her bir Demon droid tasarımı için. +%1 Roket hasarı (tüm droidler için %10'a kadar)
    Tüm mevcut droidler Demon tasarımı ile donatıldığında ek -%5 Roket Bekleme Süresi
    Cadılar Bayramı , Terör Geçidi Kapısı ve Görev hedef ödülü ( İlk 10 İle sınrlı )

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.