demon tasarımı hk.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -_AslaPesEtme_- tarafından 28 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaslar 10 droit olunca %10 +%5 olmasından geliyorr %15 roket vurus artısı ve %5 daha hızlı atıyor doğrumudur?

2. aries123

aries123 User

Hayır ful olunca %10 hasar roket %5 hız neyin hızı unuttum simdi
    Benim ful pek bir etkisi yok :/

3. coder545

coder545 User

%10 hasar ve -%5 hiz , normalde 19 kere roket atarken bonusla 20 kere atiyosun

4. Merhaba ,

1 tanesi %1 roket hasarını arttırıyor toplam kaç tane takılırsa ona göre oran değişiyor ve 10 droid olduğu için maksimum %10 olabiliyor. Eğer hepsinde olursa -%5 olarak roket bekleme süresi kısalıyor yani biraz daha seri roket atılıyor.

İyi forumlar.

5. Vip iken roket lazerle aynı hızda gidiyor herhalde bu diroit tasarımını takarsak ışık hızında gider :D

6. Merhaba ,

Henüz aradaki farkları deneyip kontrol edemedim bilemiyorum. :)

İyi forumlar.

7. aries123

aries123 User

Yo bende ful ve vipde var ama pek bir degiskenlik goremedim ama roketlerde hafifde bir artıs soz konusu dro duzeniyle 20yi goruyor plt3030 la

8. su anda hata var bonusu vermiyor teknik ekibin haberi var.

9. bana da öyle geldi bonusu vermiyor gibi.bi ilgilenilsin.

10. Kesin bilgi zaten bonusu vermiyor ama haberleri var yani yapabilecegimiz bişey yok beklicez duzetmelerini.

11. Merhaba ,

Konuya gerekli cevaplar verildiği için kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.