denek olmuşuz..

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve #tOrk# tarafından 13 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. #tOrk#

#tOrk# User

zaten biliyorduk denek olduğumuzu ama olur ya hani değişir belki diye umuyorduk..

gördüğüm kadarıyla oyuncular artık sorunları ne bildiriyor, ne de umursuyor.. bunun diğer adı bıkmışlık..

raportörlük yapıyor herkes ama sonunda eline geçen ne?

"sıfır sıfır sıfır" :)

kişisel kararımdır, hata mata bildirmeyeceğim artık.. baktım çalışmıyor, kapatıp geçeceğim.

2. Aliens

Aliens User

Sebebini ve hangi soruna karşı bu tepkiyi aldığınızı sorabilir miyim?

3. #tOrk#

#tOrk# User

sorabilirsin tabii ki, de söylememin bir manası yok ki.. nasılsa çözüm sizde değil, DO'te..

onlar da gidişattan memnun görünüyor anlaşılan.

kısaca boşverin.. kilitleyin konuyu gitsin.. :confused::confused:

4. Merhaba ,

Bana bir adet uzay mekiği yapar mısınız ? Mars'a filan gidip oralara yerleşmeyi düşünüyorum. :)

Sizin istediğiniz böyle bir şey oluyor. Burası forum ve teknik bir müdahale imkanımız yok. Biz ancak iletilmesi gerekenleri iletebiliyoruz şu sorun varmış diyerek oyuna müdahale edemiyoruz.

İyi forumlar.

HaFİFteN-ArıZaLı bunu beğendi.
  5. Aliens

Aliens User

Yorulmayın. Bunu hep diyorsunuz ancak karşı taraf sadece alabileceği olanı alır.

HaFİFteN-ArıZaLı bunu beğendi.
  6. Mars ta gece hayat yok yaw bütün dükkanlar diskolar kapalı herkes saat 11 de yatıyor .Birde tv lerde hep yerli diziler var kanalların hepsini çekmiyor .Sadece cumartesi mangal partileri var nargile kahve çay falan bayağı bir zevkli oluyor . Benim bir mütahit Arkadaş vardı marsta az bir yerim vardı kat karşılığı vermiştim inşaat bitince seneye marstayım :)Alt kata birde bakkal dükkanı açtım mı işlem tamam veresiyemiz vardır yeni gelen Türklere çayımı içmeye beklerim Marsa gitmek için mekik kekik yapmaya gerek yok biz atarabası ile gidiyoruz

7. Merhaba ,

Bir umut işte :) her seferinde yazıyoruz. :)

Teşekkürler :) Bir yere not ettim. :D

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.