Öneri Denemekte yarar var

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ares08 tarafından 6 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Siz de bu fikre katılıyor musunuz ?

1. Evet

100,0%
  2. Hayır

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ares08

ares08 User

Merhaba arkadaşlar,

Ben 250 adet ganimet açtım, 1 tane bile LF-4 çıkmadı. Bu Yeşil Ganimet anahtarı ve diğer anahtarlar için sizlere naçizane bir tavsiyem olacak, Darkorbit Ekibi;

- Belli bir sayıdan sonra çıkmazsa garanti bir adet LF-4 siz verin.(Örneğin;500 adette hiç çıkmazsa garantiden gelsin.)

-Diğer Mavi ve Kırmızı Ganimet Anahtarlarına belli bir sınır koyun ama Yeşil Ganimet Anahtarından pahalı olduğu için bunların garanti sınırları daha az olsun. (Örneğin; Mavi 80, Kırmızı 50 gibi)

Benim Aklıma gelen bu, eğer sizinde bu fikre katkılarınız varsa yorum yaparsınız arkadaşlar.

İlgilenirseniz Sevinirim, en azından olabilir ya da olmaz gibilerinden....

Son düzenlenen: 6 Haziran 2015
  2. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Paylaşmış olduğunuz fikir için teşekkür ederiz. Ama daha önceden bu şekilde konu açıldığından dolayı lütfen desteğinizi oradan veriniz.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.