Denge Yaması Dengesizliği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Pirate-Of-Sky tarafından 12 May 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Oyuna denge getireceğiz derken oyunu oynanamaz hale getirmek ancak **** işidir zannederdim. Yanılmışım. Oynanamaz demeyelimde, Hani bu kadarda olmaz diyelim.

https://board-tr.darkorbit.com//threads/denge-yamasi.133456/
    https://board-tr.darkorbit.com//threads/yama-notlari-2018.137538/

Bu linklerde bulunan içerikte bahsettiğiniz oyuna eklenecek ve oyuna eklenmiş yama veya denge değişiklikleri tam anlamıyla iğrenç, berbat, gereksiz.

Halka uçuş düzeninin %120 olan kalkan oranıyla oynamanızı ben anlayamadım. Halka uçuş düzeninin mekaniği, az olan kalkanınızın yüklenme hızını artırmaktı. Siz gidip bu değeri %35 kadar düşürerek Halka uçuş düzenini 1.000.000 krediye alınan Kalkan Duvarı uçuş düzeninden daha değersiz kıldınız. Hem lazer hasarımızı %25 düşürecek hem roket ve roketatarın yükleme sürelerini %25 artıracak hem hızımızı %5 düşürecek ve biz gidip %85 kalkan artırıyor diye halkayı alacağız. Kredi ile alınanı kullanacağım ben.

Güve uçuş düzeninin her saniye %5 kalkan kaybettirmesi değişikliği tam bir fiyasko. Saniyede %1'lik kalkan kaybı Güvenin sağladığı güzellikler için zaten yeterli bir kayıp iken siz bu %1'lik değeri %5'e çekerek kimsenin Güveyi uzun süreli savaşlarda kullanmaması için bir neden verdiniz.

Hız gemisi olarak çıkartılan ama yeni getirilen yama ile daha Pusat gemisinden kaçamayan Tortu için bir El-Fatiha okuyalım. Abi biz hızını düşürün dedik kafasına sıkın demedik.

Spectrumun özelliğinin kullanım süresini 30'dan 15'e düşürerek ve engellediği hasar oranını
    % 80'den %70'e indirmeniz güçsüz oyuncuların, güçlü oyuncuların baskınlarından kaçmaları için gerekli olan bir kaç saniyeyi elinden aldınız.

Yeni gelecek yamada Cyborg'a ve diğer gemilere yapacağınız değişikliklerin aşırıya kaçmamasını umuyorum.

Bu belge Geri Bildirim olarak kabul edilebilir. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 May 2018
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.