Denge Yaması Sonrası Gemi Seçimi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KilltoLiveTR tarafından 15 Haziran 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Oyuna uzun süre ara vermiştim. Normalde tartarus kullanıyordum fakat etkisi yok artık. Şu anda spectruma geri dönüş yaptım fakat pek memnun değilim. Sizce hangi gemiyi kullanmalıyım? Oil ile alınan 3 büyük gemi ve Cerrah tasarımım yok.

2. StorMHawkS

StorMHawkS User

Cyborg var en çok kullanılan ve etkili

3. Belirttiğim gibi elimde cyborg bulunmamakta.

4. StorMHawkS

StorMHawkS User

Venom en iyisi

KilltoLiveTR bunu beğendi.
  5. Merhaba,

Sizin oyun oynayış tarzınızla önemli olmakla birlikte elinizde yeni gemiler bulunmadığından kendi fikrimce solace gemisini tercihen kullanabilirsiniz.

Kasılırken ve grup savaşlarında extra can basma yeteneğiyle size avantaj sağlayacaktır.

İyi forumlar dilerim..

KilltoLiveTR bunu beğendi.
  6. PVP de pek güçlü olmadığımdan dolayı genellikle ya NPC leri hızlı öldürmeye ya da NPC ve kapılarda ölmemeye bakıyorum :) Solace nerf yediğinden dolayı biraz karamsar kaldım. Venomun ise yeteneği kötü durumda baya. Diminisher sizce nasıl olur? Yorumlarınız benim için değerli :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.