Öneri Dengeleme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KELP7784 tarafından 26 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. KELP7784

KELP7784 User

Merhaba,

Oyun dengelemesi hakkında herşey çok güzel olmuş ancak Halka uçuş düzeni eskiden %120 kalkan veriyordu şimdi %85 benim gemim kalple zaten 550k kalkan oluyor halkada 750k yani halka uçuş düzeni artık çöp çünkü vs dede -25 lazer hasarı olunca hiçbir işlevi kalmıyor bunu rapor ederseniz iyi olur yani Halka uçuş düzeni en azından %100 kalkan bonusu vermeli %85 çok az

2. yüzde 85 tam olması gereken düzey. 8 kişilik grup ile herkesin b02 çifti oldugu zaman 7x5=35 eklendiğinden 85+35 ile yüzde 120 kalkan vermiş oluyor. kendi yüzde 50 kalkan çiftiniz haricinde. diğer türlü herkesin 2 3 milyon kalkanı oluyordu. böyle bence tam olması gereken sayıda, diğer türlü aşırı faydalı ve dengesiz oluyor.

3. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

___siyah___inci___ arkadaşımızın dediği gibi çok yüksek kalkan değerlerine ulaşılması ve bu şikayetler doğrultusunda bu düzenlemeye gidilmiştir. Bu nedenle tekrar eski haline geleceğini sanmıyorum. Bu hali ideal durumda diye düşünüyorum.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.