Dengesizlik Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve UTM tarafından 25 Ağustos 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. UTM

UTM User

Bu nedir ya sadece paymentten alınan orcus nerfleniyor onu geçtim alınması 450 oil 15 mikro 20 hibrit isteyen cyborg nerfleniyor ama 2-3 saatte alınabilen solace spectrum sentinele buff ve bir sürü modül çıkarılıyor bu terslikte bir iş var sanki

2. 1 tane sentinele cıkan modülü gösterir misin? sırf sentinel oynamak için modül alıyorum x1-x2-savas biletinden 5 lik biletler 1 tane bile sentinele modül cıkaramdım?!
    solace güçlü olsa ne oluyor yüzde 5 hızı var spectrum da öyle modülü nerden cıkardın merak ediyorum bütün modül orcus ve cent cıkıyor

3. UTM

UTM User

%21 lazer hasarı %11 hız %22 DP bunlar cent sentinele çıkandı kısaca otomatikman cyborgdan daha iyi konuma geldi değil mi peki alınması daha uğraştırıcı olan gemi hangisi :D

4. dostum senin dediğin gibi tipi iğrenç gemi olan centrion ben sentinel demiştim ayrıca haklısın bütün modüller iğrenc centriona cıkıyor
    sayborgu çöp ettiler oysa en güzel tasarımlardan birisi güzel gözüken bütün gemileri gücsüz yaptılar işte amac ne bilmiyorum

5. kime nerde çıkıyor bütün modüller orcus ve cent e abi. bi bana mı çıkmıyor meret :D 100 den fazla modül almışımdır toplam, 2-3 çöp orcus modülü çıkmıştı o zamanda stabilize etme olayı yoktı satmıştım envanterden direk. geri kalan saçma sapan gemiler genelde. %12 holo için hız ve %21 hasar da solace için çıktı top seviyede. onlar dışında %13 zahmet edip npc hasarı var centurion a hepsi bu yani. stabilize geldiğinden beri orcus modüle siftahım yok daha ya. %8 bile hasar çıksa razıyım solace yerine ebedi de kullanırım diye :D %21 hasarlı solace çok değişik oluyor bu arada. full orcus adam beklemiyor öyle bir hasar çıkarmamı doğal olarak :D:D delme dende bir nebze yırtıyor solace yeteneği ile.

6. 4 tane gemim var hepsinde de ortalama 5 tane 13-14 hasar kırmızıdan bazılarında 5-bazıların 2 hasar---yeşilde genelde 20 can 3-4 hız-sarılarda da ortalama 12 delme cok nadir hız cıkıyor. bütün gemilerimde ortalama 5 modül böyle mesela nadir olan 12 hız-19 hasar-17delme
    yani modülsüz cansız orcus cent görmek demek oyna sadece 1 etkinlik almıs adam demek bence

ayrıca orcus satısa cıktığında retiarus da cıkıyor haritada 1 tane retiarus,zephr da sarısa sunuluyor gördün mü hiç bu gemileri haritada bir gemi parayla satılıyor diye güçlü olmak zorunda değil zevki için alırsın ama dengeli olur mesela eskiden bütün goli tasarımları goliye bağlıydı özellikleri aynıydı ama zevkin hangisini isterse onu oynuyordun şimdi sadece 2 gemi oynanıyor mesela bu zevke değil güce göre hareket etmek zorunda kalıyoruz denge gelse böyle olmayacak

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Ağustos 2021
  7. wiladew

wiladew User

centurion da satılsın artık :D

8. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Konunuz Herhangi bir sorun yada soru teşkil etmediğinden dolayı daha uygun bir bölüme alınmıştır.

Gemilerle alakalı düzenlemeleri Merkez Ekip yürütmektedir, bu durumda sizin için yapabileceğim en iyi şey sadece raporlamak olacaktır.

İyi Forumlar.