derdime derman bulamadım yardım edin lütfen :(

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Cellatus29 tarafından 2 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Cellatus29

Cellatus29 User

[​IMG] 1 haftadır tarayıcımda tuhaf tuhaf şeyler oluyor ve bu sadece oyunda oluyor şu resimde gördüğünüz gibi bi sıkıntıyla başladı herşey oyuna girmemede engel oluyor bu sorun olduktan sonra derdime bi çare bulun lütfen bu sorun nedir neyin nesidir çözemedim pcye daha yeni format attırdım çerezler falan desen hep temizliyorum yine aynı :( not:tarayıcı her zaman kullanmış olduğum yandex

2. Format attın çerezleri sildin böyle oluyor :eek: :eek:

BELKİ internet bağlantısı ile alakalı olabilir ama hiç tahmin etmiyorum yani istersen teknik servise başvur da yapabilecek her şeyi yapmışsın bilemiyorum...

3. Cellatus29

Cellatus29 User

1 kaç haftadır böyle kardeşim sadece darkorbitte böyle oluyor yokmu bu sorunun ne olduğunu anlayan :(

modlarım lütfen bakın çaresiz kaldım ya resmen napacağımı şaşırdım kaldım :(

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 May 2014
  4. OpTİMuS

OpTİMuS User

ekran kartı felan sağlam demi ram felan? Gerçi bunlardan önce sen bi kaç tane daha tarayıcı dene sonra ekran kartını felan düşün

5. Cellatus29

Cellatus29 User

denedim ekran kartı falan o kadar pek bi bilgim yok laptoptan oynuyorum asus şu zamana kadar böyle bi sıkıntı yoktu bir haftadır böyle :(

6. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Flaş pleyiriniz güncel ve en son sürüm olması gerekmektedir ekran kartınız yüklenmemiş olabılır Farklı bi tarayıcıdan girmeyi denedınızmı ve denedıysenız aynımı yada farklı bir pc den deneyınız gene aynıysa geminizi incelemeye alalım

Keyifli forumlar

7. Evet Flash Player son sürüme yükselt eğer olmassa google chormeyi kaldır tekrar yükle bana olmuştu buna benzer kaldırıp kurdum oldu.Sen flash ı yükselt.

8. ekran kartından da olabilir ikisini bi deneyin

9. Lapseki

Lapseki User

Ekran kartı yada ısınmadan kaynaklı

10. Merhaba ,

Bilgisayarınızı bir teknik servis'e götürüp yaşadığınız sorunu gösterin ve anlatın. Kontrol etsinler ve çözülecek birşey ise çözeceklerdir.

Forumdan yapabileceğimiz birşey yok maalesef.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.