DERHAL BİR ADMİN

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Kör_CerraH-TR4 tarafından 6 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BU ne rezillik ya . Kapıdayken reset atıyorsunuz npclerin canı az köşeye kıstırıyoruz resetten sonra npcler full canla geri geliyor ? Yaktığımız 40k x4ün hesabını kim verecek ????!!!!

2. BonusRasta

BonusRasta User

Şu atılan restartların belli standartı olsun artık. Hangi günler saat kaçta atılıyor iyice bilelim ona göre oynayalım.

3. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Reset gelmeden 5 dakika önce uyarı mesajı gelmektedir.Oyunun tekrar başlamasından itibaren kaldığınız böümden sıfırdan devam edebilirisniz.Bu konu hakkında yapaileceğimiz bir şey bulunmamakta.

Keyifli forumlar.

4. EZEL ADMİN oyun kuralında bununla ilgili bir madde bulunmaktamıdır ?

5. BonusRasta

BonusRasta User

Ee kapıya giriliyor daha öncesindrn. Atıyorum biz kapıya 13.30 da girdik. Gelen dalgaları yapıyoruz, 13.45 de restart atılacak ama daha kapının ortasındayız o beş dakika içinde dalganın bitmesi zor ise bunun neresi doğru yapılmış oluyor ? Bence geri bildirim yapılmalı bu konuda, çok büyük haksızlık var.

6. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Böyle bir şey bulunmamakta.Dediğim gibi resetten önce uyarı verilmekte oyunda.Buna göre ayarlamanızı yapıp kaıya atlamalısınız.

Keyifli forumlar.

7. EZEL ADMİN eğer oyun kanunlarında böyle bir madde yoksa hepinize geçmiş olsun işinizden olucaksınız ben bunun ucunu bırakmam asla cumhuriyet başsavcılığından ihtarname 1 hafta içinde ofisinize gelir istanbulda neredeyse. Diğer insanlar gibi süzme değilim. Avukatlık okuyorum boş değil, yaptığınız şey kanunlara aykırı geçmiş olsun :)

8. kör cerrah şu an asıl senin yaptığın bann sebebi isterlerse forum ve oyun hesabına işlem uygularlar şu an hem moderator tehdit ediyorsun heöde onayladığın GİŞ kurallarının içeriğinden haberin yok anca hava yaparsın

9. mega$06

mega$06 User

evet sağ üste dükkan kısayolu gelmiş aman allahım ne kadarda gerekli bir özellik yıllardır bunu bekliyoduk

10. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Elinizde her hangi bir video kayıdı bulunmakta mı ? Ayrıca forum kuralları gereğince üst üste yazmamanızı rica ediyorum.

Keyifli forumlar.

11. Hiç bir şekilde tehdit yok bana işimi anlatma kardeşim , giş kurallarındada bu konuyla alakalı bir madde yok yani yayıncı firma suçludur..
    Videoya gerek yok seyir defterindeki bilgileer kanıttır..

12. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Reset sistem tarafından atılmakta ve atılmadan önce uyarı vermektedir.Eğer kapıya girip atılmışsanız bu konuda her hangi bir şey yapamayız.Ve tekrar söylüyorum üst üste yazmamanızı son defa rica ediyorum.Gerekli cevaplar verildiği için kilitlenmesi uygundur.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.