Dert köşesi Marko paşa Güzin Abla

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ■usŧά.__.~`ħı®sız~`™ tarafından 24 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. selam bu oyunu aralıklarla cok uzun zaman dır oynuyorum benım canımı sıkan sey oyunun hataları veya teknık sorunlar deyıl oyuncular cok bencılce ve saygısızca davranısları bırbırlerıne hıtapları bugun ınanın bır oyuncu karsılık vermedım bıle ama benım carı 8 defa ustuste kestı hemde tp ve kalkan olmadan ne yapabılırım sızce kıme sıkayet edeyım bılemedım goreceklerını pek sanmıyorum ama bu oyunda ınanın cok haksızlık oluyor gorevlı arkadasların ellerınden geldıgınce bıze yardım ve hızmet etmek ıcın calıstıklarına ınanıyorum

2. Kesen kişi düşmansa bu normal bir şey kendi çıkarlarını düşünür ama kendi şirketindense tabi ki - şeref alarak cezasını çekiyordur.

Benim yazdıklarım oyun kaynaklı bi çözüm bulunur da senin sorunun imkansız. Kim nasılsa öyledir değiştiremezsin.

3. kesinlikle sana katiliyorum oynun hatalari bir sekilde duzeltilir ama ya oyuncular yorumun icin tesekurler

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 Mart 2016
  4. Aslında Ts kullanıp oyuncular ile iletişim kursanız o oyuncularında sadece oyun oynadıklarını görürsünüz .. Hatta komik bile gelebilir .İletişim şart yani :) oyunda en gıcık kaptığım oyuncular ile konuştum ve cezasını kestim kendimi kastırarak Abi seni kestiğime keseceğime inanki pişman oldum demişti hala aynı ts deyiz .Ts kullanıp konuştuğunuz zaman gerçekten oyun tadından yenmiyor muhabbet etmek oyuna ayrı bir zevk katıyor yani isteyen denesin çoğu oyuncu kullanıyordur ama ben oyuna yeni başlayanlar için yazdım kullananlar üzerine alınmasın

5. Bu iç savaşlardan çektiğimiz nedir. Kendi şirketim düşman şirketten üye getirir kestirir. Chatten de klanından çıkma derler. Yahu klanım yok benim yokk. :mad:

6. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

sende mi tr1 densin bir bizde var sanirdim boyle ic savas dis sirket getirmesi.

7. Evet tr1 de vruda oynuyorum. Oyunda herşey mübah olmuş. Hayır bizleri de hırçınlaştırıyorlar.

İce keserken saldıran fırsatçı hem şirket üyelerine selamlar..

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  8. Oyunun ilk zamanlarında klan savaşları daha fazlaydı Düşman klanlar düşman şirketler ile anlaşıp Pvp den kimseyi geçirmezdi .Daha beterdi yani 6-7 ay klan savaşları sürerdi irisler patlardı gemi patlardı Goliath bile phonex olurdu 2ayda 1 iris alabilirdiniz krediler aalışverişlerde geri gelmezdi ve kredi kasması zordu haritalarda iğne atsanız yere düşmezdi. O zamanlar tr1 daha zordu 2 ay kadarda ben tr1 de oynayıp tr2 ye geçtim tr1 hala zor sıralama oyuncuları yüzünden oyun bazen çekilmez hale geliyor .Eskiden biz Şirketimiz için savaşırdık ama şimdi herşey mubah olmuş Bizde ona göre oynarız oyunu o zaman

ÈrroR_™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.