DESİGN

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by Unspoken, Feb 6, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Unspoken

Unspoken User

Beyler ben daha gelşmekte olan kategorisindeyim sjsjs ben oyunu braktığmda tasarmlar daha yeni çkmştı ve o zaman eğer bi daha başlarsam sentinel alacağım demiştim. Şmdi ttr3 te bi hesap açtm sadece 130 saat oyun süresiyle lf3 ve bo2 fulledim 3 irisim var şmdi de 300 bin uri var.
    ben diyorum ki 300varken indirim+vvip alıyım ve 4.iris+kkalp uçuş düzeni+ssentinel alıyım
    bu sayede kalkanım (aarge ile) 226 k kalkan oluyo ve seprom ile bu kalkan 310-320 arası oluyo kafadan bi hesap ile. Sizce sentinel alırsam kolay kasılabilirmiyim.
    not:aaegis kullanmak istemiyorum.
    Argeyi de bir iki hafta içinde 24 e tamamlayacağm.
    bu şeklde kredi kasabilirmiyim kolayca. Yada başka öneriniz varmıdır

2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Gelişmekte olan arkadaşlara sürekli önerimiz Aegis gemisi.Tamir ve kalkan basma özelliği çok kolaylık sağlıyor.Fakat siz almayı düşünmediğinizi belirtmişsiniz.Karar sizin.

Goli tasarımı alacaksanız,Spectrumu tavsiye ederim.
    Spectrum;
    Bu tasarım Goliath Battlecruiser'ına yepyeni bir görünüm verecek! "Prizmatik kalkanlama" işlevini kullanarak düşmanlarından gelen lazer saldırılarını zayıflat! Bu aslında kendi lazerini olumsuz etkileyebilir; ama yine de % 10 daha fazla kalkan gücü kazandırır.

Keyifli Forumlar.

3. Unspoken

Unspoken User

evet spectrum da çok iyi bi tasarm ikinci tercihim ondan yana olacak ama sentinelin kale yeteneği de bire bir vs lerde çok yararı olduğu söyleniyor. ben birebir vs ye pek girmeyecek olsam da kapı yaparken veya kasılırken flan yardımı dokunmaz mı sizce

4. Unspoken

Unspoken User

aegisi tercih etmememin sebebi de dp ve kalkan basması iyi bir özellik aslında ama vuruşu falan düşürüyor onun için pek tercih etmiyorum. yani 5 lf3 yerini göz önüne alırsak 750 vuruş gücü az bi vuruş deil şu an benm durumumda birisi için zaten 25lf3 olacağımdan dolayı pek sıcak bakmıyorum

5. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Spectrum öncelikli terchiniz olmalı.Spectrum yeteneği ile 2 3 full kişinin arasından kaçabilirsiniz.Ancak sentinel yeterli olmaz.

Spectrum daha yararlı olacaktır.

İyi forumlar

6. 25 lf3 olacaksin ama irisleri fullediginde apis ve zeus dahil 30 slotun olacak :D ben goliathdan aegise geçtim ve ben inanilmaz memnunum. Ikinci bir hangar al goli gitmesin istiyorsan. Ikinci hangara aegis al derim ben. Hem 750 damage azaliyor demissin. Simdi bir hesaplama yapalim: damage ne ise yarar? Oyunculari kesmeye veya yaratiklari kesmeye. Oyunculara fazla vurmak gerekir cunku kacabilirler. Oysa yaratiklar kacmazlar. Mesela bir tallon geldi donerek zorca 4k vurarak oldurmek mi daha iyi yoksa 3.250k vurarak surekli canini fulleyerek biraz daha fazla zamanda kesmek mi daha iyi ? Aralarinda zaman farki olustu diyeceksin. Ama goliath ile tallonu kestiginde canin ve kalkanin bir hayli dusmus olacak onlarin dolmasini beklerken zaman gececek ve arayi kapatacak. Aegis kesinlikle muthis bir gemidir.

7. Unspoken

Unspoken User

Zaten braz kasldıktan sonra alacaktım ama kararm değişti :) teşekkür ederim konu kilitlenebilir

8. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba,

Konu isteğiniz üzere kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Thread Status:
Not open for further replies.