Destek Desteğinize ihtiyacım var

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Dozer_Geliyoo tarafından 10 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 1-)arkadaşlar öncelikle konfimi nasıl dizmeliyim tavsiyede bulunun lütfen ekipman söyle:
    -20 lf3 15 lf2
    -15 en iyi hız 15 en iyi kalkan
    -8 iris
    -ekstralar full
    -gemi goliath 13 arge

2-)birde nasıl kasılmalıyım ne kesmeliyim ne almalıyım her konuda tavsiyelerde bulunun lütfen

not: eklemeyi unuttuğum bişeyler varsa lütfen söyleyin eklerim iyi oyunlar.

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Bana kalırsa paladium toplayarak zeta kapısı açmalısınız .Argenizi de bu şekilde yükseltirsiniz .Öte yandan hem elitiniz olur hem de havoclarınızı fullersiniz.

İyi forumlar

3. zeta kapısı 62/111 miş şimdi baktım. Tamam o zaman ben gidiyim biraz paladium topliyim teşekkürler.

oyunda sorun var galiba suan 5-3 teyim ama inanın hiç paladium yok :/

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 10 Haziran 2015
  4. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Alt alta mesaj yazmak yasaktır dikkatli olalım.

Ve ayarlardan görünmesini kapatmış olabilir misiniz acaba ?

İyi forumlar

5. özür dilerim paladium buldum fakat cok az var peki konfi için birşeyler önerebilir misiniz ?

6. Merhaba ,

5-3 haritasında en alt orta kısımlarda asıl Palladium bölgesi bulunmaktadır.

Bana kalırsa ;

1. Konfigürasyon :
    Gemi : 11 LF-2+ 4 LF-3 + 10 Hız jeneratörü + 5 Kalkan jeneratörü / Droid'ler : full LF-3

2. Konfigürasyon :
    Gemi : 15 LF-3 15 Hız jeneratörü / Droid'ler : full Kalkan jeneratörü

Hız jeneratörlerini oyunda olacağınız süreye göre Promerium ile Kalkan jeneratörlerini ise Seprom ile beslerseniz yararı olabilir.

İyi forumlar.

7. teşekkürler yardımlarınız için 2 gün civarı palladiuma gittim fakat orda durumlar hiç adil değil 2 günde 500 tane bile toplayamadım :/

8. Merhaba ,

Maalesef yapacak bir şey yok. Bazı server'larda saldırılmaması gibi anlaşmalar yapılabiliyor fakat Türkiye sunucularında çok zor. :)

O zaman Palladium toplamayı bir süre bırakıp kendi şirket haritalarınızda yada Pvp haritalarında Avantaj kutusu toplayabilirsiniz. Ayrıca yapabileceğiniz görevleri yapabilirsiniz.

Yada x-3 ve x-4 haritalarında kasabilirsiniz. Eğer üst haritalarda kasarım diyorsanız x-5 , x-6 ve x-7 haritalarında kasabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.