Destek Ekibi Ve Chat Adminlerinin Taraflı Davranması

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Arsemia tarafından 2 Nisan 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arsemia

Arsemia User

Konu sahibinden izinsiz yazı değiştiremezsin sen herhangi bir argo hakaret yok o başlıkta hangi kuralla neye dayanarak değiştiriyorsunuz habire şu başlığı ?

2. kendilerine sıkıntı olan herşeyi değiştirirler

3. Mr.User

Mr.User User

Kimler geldi kimler geçti. :)

Bak isimleri bile hatırlanmıyor.

Boşa kürek sallamayın. Gelen gidenlerin düzenini değiştireceğiz diye gelip olan düzene kendilerini kaptırmalarıyla devam ediyor :)

tesbih sallayarak yayın yapıldığını gördüğümde Stuner kes daha mantıklı gelmişti bana :)

Spinaci bunu beğendi.
  4. Arsemia

Arsemia User

Birdaha dokunsunlar da göreyim :D
    Zaten bizim böyle birşey olmaz boşa uğraşıyoruz diye diye şuan yetkililer oyuncuları umursamıyor cevap verme zahmetine bile girmiyor.

Son düzenlenen: 10 Nisan 2018
  5. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Sizin açtığınız başlık 'Sportun ve chat adminlerinin taraflı davranması yardımcı olmaması' imiş.

En başta o kurumun oyun içinde yazan adı support. Yani siz zaten yanlış yazmışsınız. Ancak burada asıl önemli olan ise, "Support" kelimesi yerine Türkçe karşılığı olan "Destek Birimi / Destek Ekibi" kalıplarını koymaktır. Uzunca bir süredir forumda Türkçe kullanımına özen gösteriyor ve başlıkları da hem olabildiğince Türkçe olarak hem de göze hoş gelecek şekilde ( Büyük - küçük harf kullanımı vb) düzenliyoruz. Sağa sola bağırmadan önce bir durup düşünürseniz, cevabın çok da uzakta olmadığını anlamakta zorlanmayacaksınız.

İyi forumlar.

Spinaci bunu beğendi.
  6. Arsemia

Arsemia User

Siz yapılan yazım hatasını değil başlığı komple değiştirdiniz hemde 2 defa 'Sportun ve chat adminlerinin taraflı davranması yardımcı olmaması' başlığını 'Destek Ekibi ile İlgili' şeklinde değiştirmeniz yazım hatasını düzeltmek değil oyuncunun düşüncesini değiştirmektir.Ne olursa olsun herhangi bir oyuncunun mesajını veya açtığı konun başlığını argo ve hakaret olmadığı sürece kendi kafanıza göre değiştiremezsiniz sizi son kez benim mesajlarımı ve konu başlığını değiştirmemeniz için uyarıyorum.

7. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Konu başlığınız 5 kez değiştirilmiştir.
    Sonuncusu şahsım tarafından sadece basit bir yazım hatasını değiştirmek içindir (Tararflı - Taraflı). Geriye kalan konu değiştirmelerin hiçbirinde iddia ettiğiniz bir değişiklik söz konusu değildir. Kaldı ki, öyle olsa bile itiraz ettiğiniz saat olan (benim forum saatime göre) 23.47'den önce gerçekleşmiştir (ki gerçekleşmemiş gözükmekte).
    Yani iddia ettiğiniz gibi bir çarpıtma söz konusu değil. Kafama göre değiştirme hakkına elbette sahip değilim, kurallar ve işleyişe göre yönetiliyoruz. Bu kuralların her biri Forum Kuralları konusunda yazmamış olabileceği gibi, yazsa dahi değiştirme hakkının saklı tutulduğu da yine aynı konunun son maddesinde belirtilmiştir.

Son olarak asıl ben sizi uyarıyorum, burası bir forum ve burada kuralları sağlamak için bulunan bir görevliyim. Ne beni, ne de burada çalışan arkadaşlarımızı tehdit etme hakkına sahip değilsiniz. Devamında cezai işlem uygulama hakkımızın bulunduğu da yine kurallarda belirtilmiştir.

İyi forumlar.

Spinaci ve OĞUZKHAN bunu beğendi.
  8. Arsemia

Arsemia User

Ben kimseyi tehtit etmedim sadece uyardım uyarıyı tehtite cevirip saptıran sizsiniz burada sizle forum kurallarını tartışmıyacağım konumu sabote etmeyiniz herhangi birşeyi de değiştirmeyiniz.

9. ★Karadeniz61 bu hesap neden açıldı bu hesap bug kullandı bana kullanmadı diyecek bir delikanlı varsa karşıma çıksın ben kulanıldığını biliyorum neden açıldığınıda sizden öğrenelim sayın adminlerimizde bunu açan admini iyi öğrensinler o kişi haindir....

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 10 Nisan 2018
  10. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Eğer son banlamalardan bahsediyorsanız orada kullandığı bugdan dolayı cezasını almış oyuncular vardı onların banı açıldı. Bu konuda BURADA açıklama yapıldı.

İyi Forumlar.

11. Arsemia

Arsemia User

Bugün tekrar aynı olay tekrarlandı ve sadece bu ay sporta chat adminlerin taraflı banlamasından dolayı 6. yazışım ve 6. kez sport gözden kaçmış dedi yani diyecek bir şey bulamıyorum bu adamları neye dayanarak takımın içine alınıyor acaba ?
    Sonrada kendi beğenmiş biri gelir biz adeletten şaşmayız der bir cinayet olayı kurgulayıp bizi gerizekalı yerine koyup şaçma sapan örnekler verir konuyu kitler gider.
    Artık yeter !
    Oyuncuları insan yerine koyup adam gibi işinizi yapın yok beceremiyorsanızda bırakın gidin

12. Muhteşem bir cevap vermişsiniz Soner bey. Açmış olduğum Oyundaki Hileler ve Yetersizlikler adlı konuma sizinde bir çok yorumunuz oldu ama ne yazık ki sizinde bu açılan konuya verdiğiniz cevapta olduğu gibi istedikleri gibi değiştiriyorlar bir çok şeyi. Kuralları çiğneyerek açmış olduğum konumu sildiler battı çünkü. Tanrıça var bir tane... Mesela battı dedim az önce. Battı kelimesi suç değildir. Bir çok anlam içerebilir. Tanrıça derken de kim bilir belki de afrodid den bahsediyorum belkide kime ne battı.

Baştan sona katılıyorum çünkü aynı sorunu bende yaşadım.

TR-4 sunucunda adı Akrep Kral olan gemi şahsıma ve aile bireyler ime ağza alınmayacak küfürler etti. Kendisini uyardım ve şikayet edeceğimi bildirdim. Bana edersen et. Edeceğin yeri bilmem ne yapayım dedi. Ekran fotoğrafları ile profil linkini destek birimine attım. Hesabın Chat banı yediğini öğrendim. Küfürler hem oyuna hemde şahsıma ve aile bireylerime idi. Normalde yapılması gerekn 14 gün hesap banı idi.

Çünkü destek birimini de küfür etti.

- Oyun ile dalga geçti.

- Yönetimi hiçe saydı.

- Yönetimin işe yaramadığını dile getirdi.

- Karıma, Anneme küfür etti

- Oyuna küfür etti.

20 Dakika bunu sürdürdü.

Herhalde Ateş klanının tandıkları var galiba :)

Birisi yan hesap açıp birilerine küfür etmiş ve küfür ettiği kişilerde bunu destek ekibine şikayet etmiş. Bu kişinin ana gemisi klan sız ve ufak gemi. Bunun küfür ettiği hesaba dokunmayıp asıl gemisine 14 gün ban atmışlar :D :D Benim şikayet ettiğim kişi direk ana gemisinden işledi bu suçları.

Takdir forum yetkililerinden daha önce ve daha açıklayıcı cevapları burada insanlara veren saydı değer forum üyelerinin...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 27 Nisan 2018
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.