Destek ve UCB-100

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Ancasin tarafından 25 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ancasin

Ancasin User

1. Hasar desteğinden 2 tane alsak ne olur? Hasar desteği %10 değil de %20 mi artar? Cevabınız darbe puanı desteği ve kalkan desteği için de geçerli mi?

2. Galaksi kapılarından birini bitirince UCB-100 lazeri veriyor ya, cephanede boş yer olmasa bile gelir mi yoksa son bölümden önce gemiyi ayarlıyım mı?

2. Merhaba ;

2 türlü güçlendirici mevcuttur. Birincisi normal, diğeri ise dağıtılmış güçlendiricidir. Dağıtılmış güçlendiriciler X3 çıktığında dükkan'da belirir ve 24 saat boyunca dükkanda kalır. Aldığınız her güçlendirici türü +10 saat etki etmektedir. Yüzde olarak çoğalmaz.

Galaksi kapılarından gelen UCB-100 cephanesi, cephane deponuzda yer olmasa bile gelir.

Keyifli Forumlar.

3. ~~PARDUS~~

~~PARDUS~~ User

1- Pazar günleri x3 happy hour çıktığında tüm desteklerden satın alabilirsin.Ayrıca normal satışta olan desteklerdende.Böylece hasar desteğinden tut tüm destekler fazlasıyla yükselir.Şimdi oranları bilmiyorum görürsün.Destekler kısmında bugün saat 20.00 den sonra kontrol et...

2- İstersen 100 kapı bitir tüm ödülleri alırsın, sen kapı bitirmeye bak cephaneyi alamayacağını dert etme:)

Unutmadan pazar günü çıkan yükleme desteği %30 verir, normal olanı ise %20 verir ve toplamda %50 yükleme desteğin olur...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 May 2014
  4. Ancasin

Ancasin User

2. sorum tamam :)

Bu da kaç vuruyorsam yarısı kadar daha fazla vurabilmek demek?

5. ~~PARDUS~~

~~PARDUS~~ User

Hayır, yükleme destekleri tüm gemi ve tasarımların YETENEKLERİN süresini %50 düşürecektir demek...

Yani bir yeteneği kullandıktan sonra %50 hızlanacaktır...

6. Ancasin

Ancasin User

Boşverelim yeteneği, hasar desteğinden konuşalım :D Şuanda dükkanda 10.000 U olan hasar desteği verilen hasarı %10 artırır 10 saat boyunca diyor. Ben bundan 2 tane alsam 10 saat boyunca %20 mi artırır? 20 saat boyunca %10 mu artırır?

7. aynı tür hasar desteğinin süresi üstüne ilave olur
    2 tane hasar desteği var
    normal olan alışverişde de satılıyor ayrıca x3de DAĞITILMIŞ hasar desteği çıkar
    bunların ikiside %10 verir toplamda %20 hasar desteğin olur

8. ~~PARDUS~~

~~PARDUS~~ User

Yav yükleme desteğini hasar desteğiyle karıştırıp soru soran sensin bende açıklama yapıyorum daa...

Aynen öyle %20 hasar desteğin olur ama öyle 20 saat olmaz her biri 10 saattir süre olarak aynı anda alıp kullanırsan daha iyi olur yoksa farklı saatlerde almanın bir anlamı yok...

9. Ancasin

Ancasin User

Ben hiç yükleme diye bişey demedim :D Sağol yardımın için.

Konu kilitlenebilir.

10. ~~PARDUS~~

~~PARDUS~~ User

Sormamışsın ama bende tüm destekler haricinde en son o vardı onuda alacabileceğini düşünerek söyledim.Fazla bilgi göz çıkarmaz.Adamı hasta etmeyelim dimi:) Birşey değil.

11. Konuya gerekli cevaplar verildiği üzere kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.