DESTEK YERİNE KÖSTEK OLMAK :)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GALAXY_FATİHİ tarafından 23 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar sizede yapılıyomu bilemicem ama mutlaka yaşamışınızdır tallon kesiyosunuz adam hemen geliyor canınızı düşürüyor bıraktırıyor siz e tallonu ve kendi kesiyor bi tallon için kendi şiretini kesiyor çünkü full anlamıyorum neden böyle hainlik mi diyim artık nedeniyorsa neden yapıyosunuz grup at eşit keselim dağıtılsın sıkıntımı cidden oyunun yaş seviyesi çok düşük bizim gibi oynıyan nadir bulunuyor Birde bu yanındaki fulü kesemeyip yanda yaratık kesip kasılmaya çalışanlardan hıncını alanlar var onları hiç saymıyorum neyse İYİ FORUMLAR :) (BURDA BİRİLERİNİ KÖTÜLEMEK VEYA SİNİR OLDUĞUMDAN YAZDIĞIM BİRŞEY DEĞİL YENİ OYNCULAR VAR KİTLELER OLUŞUYOR BÖYLE YAPARAK BIKTIRIYORSUNUZ AFFINIZA SIĞINARAK SÖYLÜYORUM AMA BUNLAR GERÇEKLER) :)

2. Merhabalar,

Forum sayfamızdaki paylaşım için teşekkür ediyoruz.Fikirleriniz bizler için önemli sizden ricam lütfen büyük harf kullanmayalım.Tekrardan keyifli oyunlar

İyi forumlar

3. Valla tek kişiye tüm klan dalan adamlar olduğu için ve oyunda da yavaş yavaş kalitesiz insanlar çoğalmaya başlayınca bu şeyler normal...

Teke tek gel derim gider adam çağırır canı azalınca adam kaçar gelir chate mahalle karıları gibi vır vır ederler.

Çirkeflikleri suratlarından akıyor birde iftira atmaları yok mu ? Yok hilesin yok botsun...

Valla bu saçma hareketleri neden yaparlar bilmiyorum. Ne tür bir doyum sağlıyorlar onuda anlamıyorum.

4. Öyleler napalım oyunda kalite dşüyor eskidende oynuyordum bu oyunu ne pet vardı ne 9. 10. droid goli alıp mavi sıkan kral oluyodu o zamanları hatırlayınca acıyorum şuanki halimize o zamanlar eic vru mmo grup kurup kasıldımızı hatırlıyorum :) nerde o eski günler dedirtiyorlar Vallahi :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.