Destek

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MEZARCI.[TrKy] tarafından 27 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ben Alışverişten Kredi ile Hp-Bo1 aldım bunu dükkandan destellşer kısmınanda aldım uridium ile ama hala yüzde 10 neden oldu alışverişten kredi ile aldım

2. Açık Arttırma'dan aldığınız HP Desteği ile Dükkan'dan aldığınız arasında bir fark yoktur.O yüzden süreleri birbirine eklenmiştir.

3. 20 olması için ne yapcam :D

4. Pazar günleri x3'ten sonra çıkan HP Desteği'ni aldığınızda üzerine eklenir ama %20 mi oluyor değer olarak onu bilmiyorum.:)

5. Arkadaşımızında dediği gibi ikiside aynı tür destek olduğu için süresi artmaktadır. Jackpot Arena geldiği zaman özel destekler geliyor sanırım dükkandan özel desteği ve normal desteği alırsanız artabilir.

6. Tamam Teşekkkürler

7. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Cevap veren üyemize teşekkür ederiz.Gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.