Destek

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve Cerberus1903 tarafından 23 Şubat 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Dün yüzde 50 şeref desteği geldi bugün yüzde 50 tp desteği gelmedi.Gelecek mi akşam ? ya da gelmeyecek mi

2. _Blade_

_Blade_ S-Moderator Team Darkorbit

Merhaba,

Hafta içi sadece çarsamba günleri olmak üzere 1 hafta şeref günü 1 hafta tecrübe günü olarak destekler gelmektedir. Onun dışında haftasonları cumartesi tecrübe günü pazar şeref günü olarak gelmektedir.

İyi forumlar.

41krvfb41 ve Cerberus1903 bunu beğendi.
  3. MERHABA TAM TARİH HATIRLAYAMIYORUM AMA BUNDAN YAKLAŞIK 12 13 AY ONCESİ YAPTIĞIM HAVOÇLARIM PREMHETIUS LAZERİM VE BENZERİ BİR ÇOK EŞYAM HESABIMDAN SİLİNMİŞ OLARAK GÖRDÜM BUNLARIN YANINDA DROİT TASIRIMLARI VS DE MEVCUT LÜTFEN YARDIMCI OLURMUSUNUZ YARDIM BEKLİYORUM ARAŞTIRMA YAPIP BİLGİLENDİRİLEBİLİRMİYİM. LÜTFEN ÜCRETLE SATIN ALDIĞIM EŞYALARIM LAZER GEMİ TASARIM VE BENZERİ EŞYALARIMDA SİLİNMİŞ LÜTFEN YARDIMCI OLMANIZI ARZ EDERİM TEKRAR ÜCRET ÖDEYEREK ALDIM GEMİ LAZER VS ALDIM AMA BU DURUM BENİM İÇİN ÇOK KÖTÜ OLDU ÇOK EMEK VERMİŞTİM ÖZELLİKLE HAVOÇLARIM GİTMİŞ LÜTFEN YARDIMCI OLURMUSUNUZ. 2014 DEN BERİ DARKORBİT DE AKTİF HESABIM MEVCUT GERÇEKTEN OYUNDAN SOĞUTUYORSUNUZ. BİZLERİ SİZDEN RİCA EDİYORUM LÜTFEN YARDIMCI OLUN

Son düzenlenen: 28 Eylül 2023 10:19

Sayfayı Paylaş