Desteklenen Fontlar ve Bu Fontlara Ait Karakterler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •™LooCKΞR™• tarafından 8 Mart 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar,,

Öncelikle konu daha önce açılmış olabilir,'font' adı ile arattığımda kayda değer birşey bulamadım. Konunu yanlış yere açmışssam Modumuzdan konuyu oraya taşımasını rica ediğyorm.

----Darkorbitte oyuncu veya klan ismi için nick ararken birçoğumuz aynı sorunla karşılaşıyor. Darkorbit in hangi fontları desteklediğini bilmiyoruz. Desteklenen fontlarda bile bazı karakterlerin kabul edilmediğini tecrübe ettik.

Günde 1 kez nick değişikliği hakkımız var. Bu sebeple yanlış font ya da yanlış karakter girdiğimizde ismimizi 1 gün değiştiremiyoruz. Hep deneme yanılma yöntemiyle olmaması lazım diye düşünüyorum.

Darkorbit desteklenen fontlar hakkında foruma bir bölüm açsa , o bölümde tüm desteklenen font ve karakterleri görebilsek ve ona göre isim değişikliği yapsak daha uygun olmaz mı acaba ?

Desteklenen karakterlerin tümünü bilen var mı ?

Sizce böyle bir destek hizmeti sunulmalı mı oyunculara?
    Görüşlerinizi bekliyorum..İyi oyunlar____

Son düzenlenen: 8 Mart 2014
  2. Merhaba ;

Konunuz uygun bölüme taşınmıştır.

Keyifli Forumlar.

3. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba?

4. Bence de öyle olmalı veya kullanıcı adının oyunda nasıl göründüğünün önizlemesini görebilmeliyiz kullanıcı adı değiştirme kısmında

•™LooCKΞR™• bunu beğendi.
  5. İsim değişikliği yapıyorum kabul edildi diyor fakat değişmiyor.Neden sizce ? yardımcı olabilir misiniz ? eksik yaptgm bişe mi var

6. Merhabalar;

Nickinizi değiştirdikten sonra oyun sayfanızı yenilediniz mi?

İyi forumlar.

7. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.