Öneri DESTEKLER PAYMENT ODEMELİ OLSUN

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Spark™[YiKi] tarafından 16 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Oyun için tek bir kuruş harcamadan gemiyi yaratık botu, kutu botu gibi hilelere başvurarak (Nasılsa ban yok) günde 12 saat hile ile 100 binlerce uri kasıp gemiyi bottan çıkardıgında çift destegini hile ile kazandıgı uridyumla cekip kendi gibi 3 kişiyle grup olup ben bu oyunu oynuyorum havasındaki insanlardan bıktım usandım... bo2 destekler payment ödemeli olsun ki savasacak adam oyunada faydası olsun bi düşünün hile ile kasdıgı uridyumu harcasa ne olur ki ne faydası var oyuna bo2 destekleri kalıcı olarak payment ödemeli olsun kim emegiyle oyunu ciddiye alarak oynuyosa hilesiz hurdasız bi bir farkı olsun
    teşekkürler.....

2. Seni Gidi Seni Paragöz Seni Sanırım Senin Paran Çok Sen Alabilirsin Alamayan Ne Yapsın Sen Şunu Demek İsitiyorsun Benim Param Var Ben Alim Herkesi Kesim Nasılsa Payment Alamayanlar Tek Destekli Savaşacaklar Mantıksız Bir Şey Bu Senin Yerinde Olsam Kaldırırdım Bu Konuyu..

3. neden alamayan derken yaratık botuna kutu botuna para verirken pek acınmıyor sanırım para onlara verilecek haftalık ücretle pek tabi destek alınabilir soylediğin sey tamemen bahane

4. herkes emeğiyle oynasın diyosun sonra paraya döküyosun. hani nerde emek? burda bot kullananları suçlamak yerine insanların neden hileye yöneldiğini sorgulasan iyi edersin. oyun yeterince para tuzaği ve herkes bu kadar paraya bu kadar kalitesiz oyun oynamak istemiyor. yetrince masraf yokmuş gibi bide kalkanlarda payment olsun diyosun. bot yapmayanların masrafını karşılayacaksan neden olmasın.

5. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Konu açıldığı bölüme uygun olmadığı için ve tartışma çıkarabilceği için kaldırılmıştır.

İyi forumlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.