Destekler Yeter Artık

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve muslap38 tarafından 17 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. muslap38

muslap38 User

Daha önceden de takip ettiğim için söylüyorum.
    Öncelikle oyunda birçok şey haksızlık oluyor diye kaldırılıyor.
    Peki hafta da 2 3 gün üst üste destekleme çıkması nedir . Ya yeni başlayanlar kasılamıyacak mı Allah'ın her günü destekleme çıkarıyorsunuz bu yüzden sürekli gemimizi patlatıyorlar oyundan zevk tat kasılma alamıyoruz.
    Önceden haftada bir kere yada sadece hafta sonları olurdu Milleti illegal işlere sürüklemeyin Artık Gerçekten Yeter. Vallahi Billahi usandık yeter kaldırın şu destekleri Bur dan yetkili bütün herkese sesleniyorum kendi haritamızın 1-2 bile kasılamıyoruz korsanda kasılamıyoruz Belli galiba şimdi oyunun neden bu kadar ilgi görmediğini oyundan soğutursunuz . :mad:

2. Konu çok karışık olmuş. Destek derken düşman mı demek istiyorsun yoksa hasar, kalkan gibi özellikleri artıran destekleri mi diyorsun?

3. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Oyuna sunulan destekler bazen haftada ikiye çıkarılıyor.Bunu belirleyen sistemdir,Forum üzerinden bu konuda yapabileceğimiz fazla bir şey bulunmamaktadır.

Şunu belirtmeliyim,destek alanlar 1-2 tane değilde,aldılarmı beşer onar tane almaktadırlar.

Ben kendimden örnek vereyim,Hasar arttırıcı ve Darbe Puanı arttıırıcı aldığımda en az 5 er tane almaktayım.

Buda 50 saate tekamül etmekte,günde 2-3 saat oyuna giren bir oyuncunun destekleri 16 gün kullanması demek olur.

Keyifli Forumlar.

4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

Konunuzu ilgili kısıma taşıyorum.

Takım arkadaşıma Ek olarak , Eğer Destek ( Güçlendiricilerin ) oyundan kaldırılması gerektiğini düşünüyorsanız , Güncelleme ve Fikir havuzuna , Anketli bir konu açabilirsiniz.

Yeteri kadar destek görürse , Konuyu merkeze iletiriz.

Kilitlenmesi uygundur

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.