destekler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve The♠♠♠BARONLE™ tarafından 3 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkdaşlar 5 tane şeref puanı desteğini aynı anda kullana biliyormuyuz oyunda yeniyim bir yardımcı olurmusunuz cm abiler saygılar

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Desteklerin süresi bulunmaktadır. Markette satılan Desteklerin süresi ; 10 Saattir. Bu süre oyun için oynama sürenize bağlıdır.

Üst üste birden fazla , Destek alırsanız , Desteklerin verdiğini bonuslar katlanmaz sadece Süresi artar. 3 Adet alırsanız , 30 Saat süresi olur. Etkisi aynı kalır.

Peki Etkiyi arttırmanın başka yolu yok mu ?

Elbette vardır. Destekler Kendi aralarında ikiye ayrılır. Normal Destekler ve Pro Destekler.

Normal Destekler sadece size etki ederken , Pro Destekler Hem size etki eder , Hemde belli bir oranda yakında ki dost gemilerine etki eder.

Eğer Aynı Türden Hem Pro , Hem Normal Destek alırsanız , Ayrı Ayrı iki destek olur ve verdikleri bonus katlanır.

Örneğin ; HON - B01 ve HON - B02 Pro alırsanız verdiği Şeref Puanı bonusu %20 Olur.

Bunların dışında Zaman zaman 5.000 Uridium alınması karşılığında , %50 Tecrübe Puanı veya Şeref Puanı Desteği verilen özel etkinlik günleri çıkmaktadır.

Eğer bu günlerde %50 Destek alırsanız , Diğer İki destek ile toplam %70 Destek elde edebilirsiniz. ( %50 Destekler Sadece Şeref Puanı ve Tecrübe Puanı olarak çıkmaktadır. 24 Saat süreleri vardır ve Bu süre Normal süre olarak ilerler. Diğer destekler gibi oyun için oynama sürenize göre ilerlemez. )

Keyifli Forumlar

Son düzenlenen: 3 May 2015
  3. Aynı desteği tekrar almanız sadece süresini artıracaktır, etkisini artırmaz.

4. HON - B01 ve HON - B02 Pro şimdi ikisini birden alıp kullansam etkisi % kaç olur

5. İstiklal modumuzun yazdığını okursanız örnek olarak sorunuzun cevabını vermiş zaten.

"HON - B01 ve HON - B02 Pro alırsanız verdiği Şeref Puanı bonusu %20 Olur."

6. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Örneğini açıklamamda yazdım. Ya ben anlatamıyorum yada Siz okumuyorsunuz.

Sanırım boşu boşuna uzun uzun açıkladım

Keyifli Forumlar

7. Modum her şeyin kısası iyidir türk milleti okumaya üşenir ben bile okumadım gözüm kaydı gördüm :D

8. Okuyanlar da var. Onlardan biri olarak teşekkür ederim.

Ayrıca bir soru da benden. Bu desteklere ek olarak bir de %10 bonus veren tasarım kullanırsak durum ne olur?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 May 2015
  9. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

%80 Bonus Sağlayacaktır.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.