destekler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve takemyhard tarafından 28 Eylül 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. takemyhard

takemyhard User

şimdi ben bu destekleri 15 tane 1 seferde çekebiliyormuşum yanlış anlamdıysam?... benim niyetim her çıktığında 15 çekmek bu destekleri... bi bakıma stok yapmak istiyorum bir süre diyebiliriz...ama kafamda hala birsürü soru var mesela : daha önce çektiğim hiçbir desteği takip etmedim şimdiye kadar. bu destekler alındıktan sonra oyuna girmesende her saat eriyormu?...bu destekleri kaç taneye kadar stoklayabiliyoruz... bi problem olduğunda sadece spport denilen şeymi çözüyo sorunu( çok insanın aldığı destekler sıfırlanmış ve geri verilmemiş duyduğuma göre) son olarakta mesela 15 çektim bu destekten, dükkanda satılan katlayıcı desteklerdende uri ile alırsam bu desteklerin üzerine eklenirmi yoksa ikisi farklı şeylermi?...

2. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Yükseliş Destek Paketleri Payment S.S.S Buradan aradğınız sorulara cevap bulabilirsiniz.

iyi forumlar.

3. takemyhard

takemyhard User

bulamamıştım bunu teşekkür ederim yardımlarınıza... tecrübeli arkadaşların deneyimlerini almak daha sağlıklı kopyala yapıştırdan bence... zamanınız varsa bir süre açık kalsında deneyimi olanlar belki biraz akıl verirlerde yön çizeriz kendimize... sizde mausun sağ tuş,sol tuş kopyala yapın eğlenin bu arada :(

4. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Benim amacım size yardımcı olmaktı eğer sizi yanlış yada yanlış bir konu attıysam bunu bana söyeleye bilirsiniz.

Hangar Güçlendirici S.S.S

Kopyala yapıştır oldu ama kusura bakmayınız.

iyi forumlar.

5. takemyhard

takemyhard User

teşekkür ederim ilginize, kimsede yorum yapmadığına göre kitleyin isterseniz...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.