Destekler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •Unforgiven• tarafından 6 Şubat 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. bana çıkan örneğin şeref desteği hasar desteği veya darbe puanı desteği gibi destekllerin süreleri ben oyunda aktif olduğum sürece mi işliyor ? Ben oyundan çıktığımda süreler duruyor girdiğimde kaldığım yerden mi devam ediyor ?

2. oyunda aktif olduğun sürece devam eder daha önceleri o güçlendiriciler 24 saatti ama aktif olmasan da devam ediyordu şimdi onu 10 saate çektiler sadece online olunca süre işliyor

3. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Cevap veren arkadaşımıza teşekkürler.

Satın alınan bazı güçlendiriciler dükkandan aldığınız 10 saat süre oyunda olduğunuz saatler içerisinde işler.

Birde 4-5 haritasın da birer saatlik olanlar 1 saatlik ve oyunda olmasanız da zaman işler.

Ayrıca %50 Tecrübe ve Şeref Paymentten alınan ise 24 saatlik tir her satın alım 24 saat eder.

Ayrıntılı bilgi için Hangar Güçlendirici S.S.S konumuza bakınız.

iyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 Şubat 2018
  4. 1 saatlik olandan emin olamadığım için cevap vermemiştim şimdi bende öğrendim teşekkürler kaan admin:)

KANUN bunu beğendi.