Destekleri Mesela %10 veriyor bunu 2 tane alırsak %20 mi oluyor?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FreeRunner77 tarafından 4 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. adam bana 132 k atmıştı x1 le adı asterixti 2. flndı bu adam o destek almış ama bu destekler kaç kez üst üste katlanıyor veya süresimi artıyor ?

2. b01 türü destek alırsan 10 saat olarak alırsın 2 tane alırsan 20 saat olur bu da 20 saatlik %10 destek eder.
    bo2 türü destek alırsan 10 saat olarak alırsın 2 tane alırsan 20 saat olur bu da 20 saatlik %10 destek eder.Ancak bo2 dost gemilere de %5 destek dağıtır.

Bu 2 desteği alırsan %20 olur. her destekden kaç tane alırsan süresi uzar.

Kalkan ve yükleme desteği %50 ye kadar alınabilir.

3. Merhabalar,

Destekleri sınırsız alabilirsiniz ve aldıgınız destekler oyunda oldugunuz sürece işler

İyi Forumlar...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 Şubat 2015
  4. biraz açıklık getirirmisin mod klkan ve yükleme desteği ne demektir ve bo2nedir

5. Merhaba ,

Hangar ( Güçlendiriciler )

İlgili konuyu incelerseniz yardımı olacaktır. Görsellerde sıkıntılar var en kısa zamanda güncellenecektir.

İyi forumlar.

6. sizede çok soru soruyorum bi sorun varmı konu açıyorum ya :(

7. Merhaba ,

Sorun yok yeter ki forum kurallarına uygun olsun. :) Başka sorunuz yoksa konuyu kilitleyelim.

İyi forumlar.

8. Merhaba ,

Teşekkürler :) konu çözüme kavuştuğundan dolayı kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.