Destekten cevap gelmiyor

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve DadaLoLu. tarafından 18 May 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. DadaLoLu.

DadaLoLu. User

Yaklaşık 5 gün önce supporta etkinlikte bot kullanan kişilerin 3 adet videosunu çekip gönderdim ve oyuncuların hem isimleri hemde profillerini gönderdim ama günlerdir geri dönüş yapmadılar videoları dahi kontrol eden olmamış etkinlik bitti sayılır aradan 5 gün geçti şimdi o günkü oyuncular belki hesaplarını son günler bottan çıkarttı aldıklarını aldılar bot kullanmayan oyuncular etkinlik başından beri sesini duyurmaya çalışıyor hatta etkinlikten bu yüzden yararlanamayan çok kişi oldu bot kullananlara taviz vermeyecek olan oyun yönetimi neden en baştan önlem almadi şuan yasaklama gelse bile bot kullananlar yüzlerce cpu elde edip onlarca yüzlerce modül elde etmiş oldular alacakları ceza şeref Puanı silme olacak buda onlar için ödül niyetinde olacak oyunculardan kanıtlı şikayet istiyorsunuz 3 adet video çektim uğraştım 5 gün oldu desteğe ilettim oyuncuların tek tek profillerini buldum ekledim ama nafile hiçbir gelişme sonuç yok daha

2. Supporta mesaj attım 5 gündür cevap bekliyorum ama geri dönüş yapmıyorlar mod support neden dönüş yapmıyor

2 defadır onlara mesaj atiyorum cevap yok

Benim düşüncem bu oyunun tek çaresi oyuncularla anlasma yapmak bütün hesapların 1 defaya mahsus sıfırlanması meselâ 18 .levelden başlanılması. 100.000 uridium 15.000.000.şeref verilmesi. botlara ban geldiği zaman tr4 tr6 full gerçek kişi oynamaya başladı botlar geldi hersey mahvoldu yine.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 May 2023
  3. _Blade_

_Blade_ S-Moderator Team Darkorbit

Merhaba,

Yoğunluğa bağlı olarak cevap süresi uzayabilmektedir, son zamanlardaki etkinlik ve raporlamalar nedeniyle yoğunluk yaşanıyor olabilir ve buda cevap süresini uzatabilir.

İyi forumlar.

kaptan34 bunu beğendi.
  4. kaptan34

kaptan34 Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Bilet içeriğiniz birden fazla kişi tarafınca incelenmesi gerekiyorsa süreç uzayabilir. Bilet numaranızı iletirseniz bilgi sağlayabilirim.

İyi Forumlar Dilerim.

5. DadaLoLu.

DadaLoLu. User

[Ticket#2023051337002728]RE: iletişim formu

Sayfayı Paylaş