Destekten hayır yok

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Macropyree tarafından 18 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Macropyree

Macropyree User

Zaten supporta ticket atmışım beni farklı supporta yönlendiriyorlar. Eğer supporttan anladığınız yoksa niye öyle bi sayfa açtınız ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 18 Temmuz 2015
  2. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Linkteki resimler gözükmüyor. Sıkıntınızı daha iyi bir şekilde anlatırmısınız.

Buradan mesajınıza resim eklemeyle ilgili bilgi alabilirsiniz.

İyi Forumlar.

3. Macropyree

Macropyree User

resimleri düzelttim

4. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Peki sorun tam olarak nedir ne aldınızda gelmedi? Ayrıca bu mesajı supporta ödeme sorunu olarakmı gönderdiniz.

İyi Forumlar.

5. Macropyree

Macropyree User

Evet ödeme sorunu olarak gönderdim. İntikam başlangıç paketi almıştım

6. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Bu paketin içeriklerini hangarınıza bakarak kontrol ediniz. Ayrıca seyir defterinede bakınız. Paket ismi yer alıyormu. Eğer kontrolleriniz sonucu paket içerikleri yoksa teknik supporta yazmalısınız.

Teknik supportan bahsedilen, Supporta mesaj gönderirken soru türünü 'Oyun Sorunu' olarak seçip yardım isteyin.

İyi Forumlar.

7. Macropyree

Macropyree User

Seyir defterimde Kit'in alındığı onaylanmış ve hangarıma Vengeance gelmiş ancak 30.000 uridium halen eklenmemiş

8. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Bu durumda dediğim gibi Supporta soru türünü 'Oyun Sorunu' olarak seçip mesaj yazınız paket ödülü eksik ise gerekeni yaparlar ayrıca paket hakkında bilgide verirler.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.