Destek Devam etmeli miyim?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TinyKnight tarafından 13 May 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. TinyKnight

TinyKnight User

Merhaba arkadaşlar britanya 2de oynuyorum gemim aegis-elite 7 lvl petin 1 lvl toplayıcı modülüm 16 argem(npc için) full lf3 bo2 hızım 2 havocum 50 küsür yeşil anahtarım 1 milyar kredim var.Zeta 106 parça alpha 30 küsür beta yolun yarısında gammada 30 küsürlerde şuan 33 uri var.Venom burda 350-500m arası Dimisher 500-750 diğerleri venomla aynı aralıkta ya da daha ucuz.Sormak istediğim soruya gelirsek ben bu gemiyle devam etmeli miyim? Serverde çok yalnızım ve serveri 2011de hesap açmış adamlar felan oynuyor topu topu 2 3 türk klanı var 3er 5er kişilik onlarda full + full ve birbiriyle düşman yalnızlıkdan oyun sıktı bırakmıştım ama bugün acaba dönsem mi diye düşündüm.tr1e felan mı başlasam bu gemide devam mı etsem? Çok fazla oyunla ilgilenebilen birisi değilim.Haftaiçi max 3 saat ve çabuk sıkılan birisiyim yalnız olunca dahada çok sıkılıyorum.Eğer o süre zarfında 1 aylık bir sürede ortalama üstü (full lf3 felan) bir hesap yapamazsın derseniz bırakmayı düşünüyorum.Ne yapmalıyım?

Lütfen zetaya devam et lf4 gününde kutu aç diyecek olan modlar yazmasın ben burada sadece o gemiye devam etmeli/bırakmalı mıyım yoksa yeni servere mi geçmeli miyim sorularına cevap arıyorum. Cidden gemiden ve serverden sıkıldım.

2. ECEL

ECEL User

britanya serverinde oyunla ilgili sorun yaşadığın zaman yabancı dilin pek iyi değilse sorununu supporta ifade edemezsin ve türk supportu sana yardımcı olamaz .
    türk oyuncu çok az global chatte türkçe konuşamazsın .
    bana kalırsa tr serverinde bi hesap açmalısın çünkü şuanki gemin çokta gelişmiş değil çok bişey kaybetmezsin. alışveriş fiyatları tr dede ucuzladı. gece saatlerinde baya ucuz oluyor hemde. fullersin sıkıntı olmaz. ama diğer yandan server birleştirme söylentileri var. hangi serverler nasıl birleşicek bilinmiyor. server birleşiminide bekleyebilirsin global serverle birleşme durumuda olabilir .öyle olursa gemini oynamaya devamda edebilirsin.

JUPlTER bunu beğendi.
  3. TinyKnight

TinyKnight User

ingilizcem az çok var hani bilindik bi tabir olacak ama derdimi anlatacak kadar konuşabiliyorum kelime haznem çok geniş değil ve cümle içi öğelerin nerede ne anlama geldiğini bazen unutup karıştırabiliyorum ve bilmediklerimde var.Server birleşimine gelirsek Avrupa Batı'da çok fazla server var hangisinin nasıl birleşeceği hakkında pek bilgim yok umarım global 1 ile birleşirde takılacak adam buluruz.Trde hesap açma konusuna gelirsek zaten şuan çarda para olduğundan burda venom almayı bekleyip diğer paraylada günlük dosyası alıcam bu sürede boş olmak istemiyorum o yüzden trde şimdiden bir hesap kasmaya başlayabilirim fakat fiyat ve online sayısı olarak hangisi daha iyi?

4. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Arkadaşımıza katılıyorum.Henüz çok gelişmeden Türkiye serverlarına dönmenizde fayda var.

Chat ve support desteği de önemli.Klanlar ,grupla bir görev ve kasılmalar keyifle yaşanmalı.

Bence çok acele etmeden TR serverlarında hatta yaz tatiline kadar aynı duruma gelebilirsiniz.

Biraz daha geliştirirseniz diğer geminizden hiç vazgeçemezsiniz:)

TR serverlarında ufak denemeler yaparak ,akşam saatleri takip edip, en samimi bulduğunuzda kalabilirsiniz.

Keyifli forumlar dilerim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.