Devam Etmelimiyim-Zaman Kaybımı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xxC3LL4Txx tarafından 25 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

Arkadaşlar benm gemim leo ben 500 uridiumluk kamuflaj modülü alıp 4-2de kutu topluyorum ama petim ve katlayıcım yok o yüzden 15 dkda 20dkda yapabilirsem 1-2k uri kasıyorum geçenlerde 8k uriyi 4-5 saatte kastım sizce böyle yapmalımıyım yoksa zaman kaybımı onun yerine kasılmalımıyım

bugrahansezgin bunu beğendi.
  2. aries123

aries123 User

Onun yerine eski haritada x2-x3-x4 maplerinde kasılmanı oneririm daha kârlı olur sizin icin.

3. Bence devam et, aslında katlayıcı ucuz yani alsan iyi olur.

4. Cubikon tallon filan kesip kutu toplamaya devam edersen daha avantajlı ve petin olsaydı daha iyi kutu kasardın

5. SORRYAGA

SORRYAGA User

Eğer pvpde kutu toplama niyetindeysen önce 10 tane elit hız jeneratörü al.10 tane olunca vegaya geçip toplaman leonova göre daha iyi olur

6. eray

eray User

Eğer kutu toplamak istiyorsan vengeance gemisi alıp full hız olarak pvp de toplamanı öneririm.Katlayıcı alabilirsen daha iyi olur.8k uri 4-5 saatte çok çok az bir rakam

7. veliemre38

veliemre38 User

Ben bi ara kutu açmak için leoyla pvpye gitmiştim bi pusat giderken tek attı ve yoluna devam etti pcyi kapadım :( Gene sen bilirsin

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.