devamlılık

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve UЛÐΞЯТHΞÐФMΞ tarafından 27 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bn 17 seviyeyim 6 iris 20 lf3 15bo2 8 seviye pet ve bütün 3.seviye modüllere sahibim. Artık nasıl kasılmam gerektiğini bilmiyorum ne yapmalıyım?

2. TheMaster

TheMaster User

Çılgın cubikon zamanında pet ile uridium kasabilirsin. Yada ice metroid zamanında. Şuan etkinlik var mesela pet keserek uri kasabilirsin.
    Diğer zamanlarda pvpde kutu toplayabilirsin.

3. Bol bol tallon kes.Veya cubi gruplarına katıl.Kaç argesin bilmiyorum fakat argen 24 değilse argeni 24 e tamamla (Kalın sıkmaya göre) Kalan irislerinide fullemeye çalış.Dediğim gibi talon ve cubi katlayıcı varsa 4-1,4-2,4-3 gibi haritalarda kutu toplayabilirsin iyi uridium kasılır.

4. Düşünmeden katalyıcı al.Bütün gün X-8 de kutu topla ubr sar02 pet yakıtı inanılmaz GG ve uridium kasarsın.Sıkılırsan vip varsa X-5 e gidip kami patlatabilirsin.

5. Pet ile nasıl uri kasabilirim?

6. Pette ful demişsin kamikaze patlatarak 1 saatte çılgın cubide 21k kastığımı hatırlarım

7. 13 argeyim

8. Çılgın cubikon zamanında cubikonun yanındaki protegitlerde artış gözlemlenir.Eğer kami atarsan yüksek miktarda uridium kazanıyorsun.Tek kamide 1440 uridium aldığımı biliyorum.

9. TheMaster

TheMaster User

Haritalarda şuan pet npcleri bulunuyor. Onları kesebilirsin. Gayet iyi uridium veriyorlar.

10. Arkadas hakli 1 kamiye 400 uri aldim 1-4 te

11. konu kikitlenebilir

12. Merhaba ,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.