Devo uyuması

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SORRYAGA tarafından 5 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. SORRYAGA

SORRYAGA User

Az önce şirketimin x-3 haritasında boss devo ve normal devo kestim.İkisi de normal bir şekilde vururken canı azalıp uzaklaştığı zamanlarda bana atak yapmadan uzaklaştı.Bu normal mi yoksa oyun hatası gibi birşey mi?

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Mesafe olarak ta etkili olabiliyor vuruşlardaki azalmaları ama eğer her hangi bir npc keserken size sıkmıyor ise yada bu şekilde bir ateş etmeme ile karşılaşıyorsanız oyun hatasıdır sürekli oluyor bile deseniz yapabilecek bir şey yok teknik ekibin bilgisi vardır ve üzerinde çalışılmaktadır.

3. SORRYAGA

SORRYAGA User

Modum olay şöyle.Devoyu etrafında dönerek kesiyorum normal bir şekilde ateş ediyor.Kalkanı bittiğinde canını yarıya getirip yaratığın yanında sabit durdum ve o şekilde kesmeyi denedim ama yine kaçacağı zaman sıkmayı bıraktı.Uyanır diye kaçarken aralıklı sıkmayı denedim işe yaramadı.Sonuca gelirsek benim bu yaratığı kesme görevim daha doğrusu görevlerim var.Ben bunu bu şekilde kesmeye devam etsem hesabım ban yeme gibi bir durumla karşılaşır mı ?

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Sonuçta göreviniz var ve yapmak zorundasınız ve sorun sizden kaynaklanan bir sorun değil yapabilirsiniz bir sorun olacağını düşünmüyorum bazı npc lerde bu hata görülebilmektedir yazmış olduğum gibi teknik ekibin bilgisi dahilindedir ve zaman zaman bizlerde oyun oynarken bu durumla karşılaşabiliyoruz görevinize devam ediniz.

5. SORRYAGA

SORRYAGA User

Peki modum teşekkür ederim.Konuyu kilitleyebilirsiniz....

6. Nefes

Nefes User

Merhaba

Ben teşekkür ederim kolay gelsin.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.