Diğer Gemilere Neden Modül Gelmiyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Esatcanakman tarafından 12 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 5tane goliathın yetenek tasarımı var bu oyunun başından beri böyle ama şuan oyun ve oyuncular sadece solaceye önem veriyor sadece solaceye modül geliyo oyunun teması solace olmuş bulunmakta sanki oyunda tek bi gemi varmış gibi ki haklılar yapımcılar sadece solaceye modül ws getiriyior diğerleri gemi değilmi hepsi yetenek tasarımı hepsinin eşit olması gerektigini oyunda solaceden başka gemilerinde kullanılabilir hale getirilmesini diliyorum...

.-LyVio-. ve karakule26 bunu beğendi.
  2. Aynen katılıyorum kardeşim sonuna kadar haklısın nasıl bir gemiyse artık her tür modülü var hız hasar can kalkan , o geminin hız modülü kaldırılsın vegadan hızlı gidiyor böyle bı saçmalık olamaz cerrahta sayborgta centaurda hız maksimum 552 oluyor çarksiz, solace e adam hız koyuyor uçuyor adam aga hesabım işte bu 540*105/100=567 oluyor 552 nerde 567 nerde Vega nin zaten 576, 576-567=9
    aradaki fark 9 sonuç ortada görüyorsunuz değil mi ne hesap yaptım be :D

3. MrWho

MrWho User

solaceye mi geliyor.d güzel rüya görüyorsunuz sanırım. solaceyi bi kat tamamladılar sonra diğerlerine geçicekler artık spectruma diminhere filan geliyor.. yavaş yavaş diğer gemileri de tamamlıcaklar ve farklılıklar başgöstermeye başlıcak. sadece bu bakımdan da olsa tebrik ederim bunları düşünenleri. solacenın çok kulanılmasının sebebi dediğim gibi tamamlanmış olması

4. Quenn

Quenn User

tartarusa mimerise spectruma sentinele (ki sentinele solece takılan tüm modüllerde takılıyor) vb de geliyor kapılardan günlük ödüllerde pusat ve sarı vega için hp ve hasarda çıkıyor
    modüllerin nelere takıldığına bakarsanız aslında modüllerin sadece solece için gelmedini görürsünüz
    herkesin solece kullanmasındaki en büyük etmen can basabilmesi + birde modüller olunca kasılırken o tercih ediliyor bence

5. Arkadaşlar etkinlikleri takip etmeniz gerekiyor. Galaksi kapılarında bir işaret varsa ne olduğuna bakın bazen modül oluyor. Oyuna uzun süre ara verip tekrar başlayan birisi olarak söylüyorum. Savaş bileti etkinliklerinde modül veriyor bende mesela 10 a yakın modül var çoğu savaş bileti etkinliği. Pusat ın modüllerini gg ödülleri sayesinde topladım

6. yani diyorsnuki kasılmak için hepsinden güçlü solace olmadıgı için değil ondan sıralmaada bile ilk 10daki adamlar sadece solace kullanıyor oyunda solaceden başka gemi kullanan yok nerdeyse çünkü en güçlü en op olan solace sadece

7. hedefim

hedefim User

Arkadaşların da dediği gibi solacenin modülleri tamamlanmış durumda ve şuan çok güçlü olduğu için herkes solace kullanıyor. Ama yeni gelen %40 lık kalkan ve daha önceden var olan dp modülü ile diminisher sahalara geri dönecek gibi görünüyor. Halka ile beraber 1milyon kalkanı olan bir kişinin kalkanı 400 bin artıyor ve buda hiç küçük bir rakam değil ayrıca özelliğide gayet güzel . Solaceye yetişir gibi duruyor :)

8. Quenn

Quenn User

sen nerelerde takılıyorsun bilmiyorum ama gördüğüm gemileri yazayım
    evet solece kasılmak npc kesmek için en ideali neden çünkü sürekli tamir olmam gerekmiyor boss talon vb keserken canım azaldığı için porta kaçıpta bossu elimden kaçırmıyorum mesela
    pusat vur kaç ile direk götürüyor (modülleride var) baskınlarda sürekli bnu görüyorum
    cayborg hala haritalarda mevcut tekillik yeteneğinden dolayı
    sarı vega hız açısından (artı modülleri var) onuda görüyorum
    diminsher kalkan zayıflamadan dolayı seven arkadaşlar tanıyorum modül olmasada kullanıyorlar ki test sv sindeki etk gelirse onada modül gelecek efsane olacak
    spectrumuda kullananları görüyorum (elitler)
    hatta yeni gemiyi de kullananlar var solarisi hemde rup olmadan kullanıyorlar garip geliyor ama evet varlar :)

yani kısacası etrafa bakınınca baya çeşitlilik var sıradanlar dışında sanırım ?
    yakınmanızı anlıyorum ama dediğim gibi modüller sadece ve sadece solece gemisine takılacak şekilde dizayn edilmemiş bu oyuncuların kendi tercihi :)
    eskiden gruplarda dönerken bi kişi aegis alırdı can basmak vb için şimdi solecele hallediyoruz ;)
    ne savundum solece i beee bu kadar mı sevdim gemiyi ne :p

9. Bence dengeleme gelmesi lazım arkadaşlar kimisi sayborg oynamak ister kimisi dimonisher kimisi spectrum solace in gücü çok abartılmış siz de aynı şeyi düşünüyorsunuz

KurmayALBAY bunu beğendi.
  10. karakule26

karakule26 User

aynen öyle kardeşim solaca sentınel diminisher venom spectrum ve solacenin modülü gelmiş 1 tek gemiye oluyor yakışmaz 5 gemi 5 tasarım yetenekli hepsine eşlik olsa tam sağlam olur heryerde cerrah oldu sonra venom oldu bu seferde heryerde solace bu oyunu tadı kalmamışş

haklısın kardeş aynen öyle düşünüyoruz ama bi tek solace olmaz

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Mart 2020
  11. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Diğer gemilerede modüller yavaş yavaş gelmektedir. Mesela Spectrum gemisinin %8 lik hasar modülü gibi biraz daha sabırlı olmakta fayda var :)

Konu başlığınızı düzenledim.
    Forum içerisinde alt alta yazmak yasaktır, bu nedenle mesajlarınızı birleştirdim. Lütfen tekrarlamayınız.

İyi forumlar.

12. ArtemisJR

ArtemisJR User

El insaf arkadaş , diğer gemilerde kullanılıyor dediğiniz gemileri kullananlar neden kullanıyor sizce ? Ben size söyleyeyim Solace nin modüllerine sahip olmadığı için elinde var olan modülleri değerlendirebileceği gemileri kullanıyor. Ben spectrum kullanıyorum %8 hasar ve %4 roket modülü var , keyfimden veya istediğim için değil elimdeki en iyi seçenek bu olduğu için mecbur kullanıyorum. Oyunda 100 kişiye tüm modülleri ve gemileri sağlasanız bile bahse varım en az 80 tanesi Solace ile gezecektir. Sebebi dediğiniz gibi modüller gemiyi vazgeçilmez yapıyor.

13. Şu minik gemilere de azcık güçlendirme amaçlı modül lazım defcom gemisine hız modülü iyi olurdu mesela :p Kimse kullanmıyor gerçi ama olsun

14. Krios

Krios Guest

Merhaba,

Ben de söylediğinize katılıyorum bazı gemi yükseltme modülleri fazla güçlü olabiliyor fakat birdenbire otuz adet modül geldiğiniz düşünsenize ortalık karmakarışık olur. Etkinlikler ile birlikte birer birer çıkıyor. Umarım güzel modüller çıkar şu Solace'lerden kurtuluruz. :)

Neden olmasın etrafta ufacık hızlı hızlı dolanırdı. :p

İyi forumlar.

15. karakule26

karakule26 User

anlamadım admin sen ne yapmaya çalışıyorsun bende ne istiyorsun önce iyi bak sonra öyle konuş üst üstte yazmamışım gözlük takta öyle konuş

16. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Üslubunuzdan dolayı sizleri uyarmak durumundayım, kimse sizlerden bir şey istemiyor. Üst üste yazdığınız görünmez çünkü mesajlarınız moderatör arkadaşımın mesajında yazdığı gibi birleştirilmiştir.

İyi forumlar.

17. Richie

Richie User

Şahsen ben solace gemi tasarımı modülleri olmasına rağmen diminisher kullanmayı tercih ediyorum , kalkan zayıflatma yeteneği ne olursa olsun çok etkili 2 3 sıkışta boss tallon kalkanı kalmıyor, kapılarda hızlı olabiliyorsun , etrafımda çok solace kullanan oluyor da her oyuncu gemiyi iyi kullanamıyor, ama bir o kadar da farklı gemiler görüyorum.
    Vega konusunda katılıyorum, yani veganın 10 lazer slotu varken aradaki hız farkının 9 olması adaletsizlik oluyor çünkü oyuncular bu gemiyi hızı için alıyorlar normalde.

Makinist.57, zalim ve ateistkeci bunu beğendi.
  18. zalim

zalim User

spectrum %4 roket modülü çöp bence hiç yoktan iyi deme öylesine yapılmış ezik gemileri avutmak için daha iyisi gelecektir. levo gelen ne öyle %150 reket hasarı

19. dostum benim anlamadıgım bu durumdan neden yakınılıyor isteyen istediği gemiyi kullanır hocam ayrıca çeşitli gemileri kullananlarda var sen yeterince aktif olmadıgın için belki görmüyorsun evet solace en fazla kullanılıyor çünkü gerek modüller olsun gerek kendi gemi tamir yeteneği onu 1 adım öne taşıyor

ayrıca oyuna denge gelmeli diyenler denge geliyor zaten denge tek tip gemi demek değildir çeşitli oynayış tarzları ve farklı gemiler modüller ile birbirlerine yakın mücadele edebilen gemiler dengeyi sağlar darkorbit de bunu yakalamaya çalışıyor zaten...
    yine de oyuncuların kendi tercihleri bundan yakınmak saçma geliyor bana doğrusu sende kullanabilirsin

Quenn bunu beğendi.
  20. diminisher da can yükseltme modülü zaten var şimdi kalkan modülü de geliyor bence o da daha sık oynanmaya başlanılcak ama solace yinede can yeteneği bakımından çok daha iyi bir kasılma gemisi

Quenn bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.