diğer hesabımla oyuna giremiyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve serhat44123 tarafından 11 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sayın yetkili 3 gündür diğer hesabımla oyuna giremiyorum .oyun ismini yazıyor şifreyi giriyorum girişe bastıgımda tekrar birşey yazılmamış gibi uyarısız oyun sayfası geliyor.bu neden olabilir yardımcı olursanız sevinirim.

2. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

-Çerezlerinizi temizleyip pc yeniden başlatınız ve tekrar giriş yapınız,
    -Başka Browserlerden giriş yapmayı deneyiniz.
    -Ayrıca "Giriş" butonuna bastıktan sonra ne tarz bir hata mesajı alıyorsunuz?

İyi Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Mart 2015
  3. Eğer oyun giriş sayfasına yeniden yönlendiriyor ise hesap kapanmış olabilir linkin sonunda CalmDown veya error=** ( ** yerine sayı olmalı) gibi bir link var ise kapanmış olabilir id numaranı biliyorsan supporta yaz bir ihtimal kullanıcı adı ve sunucundan da bulabilirler

4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Giriş yaptıktan sonra , Sayfayı yenilediğinde , Link kısmının sonunda yazan yazılara dikkat ediniz.

Eğer LoginError= CalmDown vs. türünde bir yazı var ile karşılaşırsanız ;

Tarayıcınızın Üçüncü Kişi çerezlerini tuttuğundan emin olunuz.Eğer çerezleri ve geçmişi tutma seçeneklerini işaretledi iseniz , bu oyunda soruna yol açtığından giriş yapılamıyor.

Eğer Tarayıcı geçmişini tutma açık olmasına rağmen bu hatayı alıyorsanız , Hesabınız süreli yada süresiz kapatılmış olabilir.

Farklı bir hesapla , Support ' a başvurarak , Giriş yapamadığınız hesabın İD Numarasını ( Bilmiyorsanız Kullanıcı Adınızı ) belirterek , hesabınızla ilgili bilgi talep ediniz.

Bunun dışında bizim forum üzerinden yapabileceğimiz bir şey bulunmamaktadır.

Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.