Diğer kapı parçaları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve constantine36 tarafından 16 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sadece alpha beta ve gama kapı parçaları çıkıyor diğerleri niye yok daha hiç kapı yapmadım diye mi?Bir soru daha soruyim full lf3 8 iris full bo2 ful elit hız 3 arge var sizce pet 5lvl lf4 gününe kadar üri biriktirip lf4emi yöneleyim yoksa arge için günlük dosyasımı alayım bu arada alpha ve beta açılmak üzere paladymmu toplayayım?

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Sadece alfa,beta ve gamma parçaları çıkmamaktadır.Bana mesela lambda parçası geldi.Kutulardan bütün kapıların kronos parçaları gelebilir.

İyi forumlar

3. Şuana kadar 1000 tane basmışımdır hiç gelmedi.Sadece alpha gama beta

4. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Haa siz o bakımdan diyorsunuz :D Benim aklıma başka bişey gitti de :D Alfa , beta ve gammayı seçerek gg kullanırsınız tabikdie alfa beta ve gammaya parça gelir fakat örneği zetaya tıklayarak gg basarsanız zetaya parça gelir.

İyi forumlar

_________TÜRK ve ÈrroR_™ bunu beğendi.
  5. İşte bunu bilmiyordum ondan demekki sadece alpha beta gama geliyor diyelim sadece zetayı seçsem başka kapı parçası gelmez mi?

6. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

hic gulecegim yoktu ,cok yasayin iyimi :D

-Keskin- bunu beğendi.
  7. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Gelmez , sadece zeta parçası gelir.

Kafam bi milyon :D

İyi forumlar

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  8. Kronos parçası veren kutulardan sonra ben :)

_________TÜRK bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.