Diktatör

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ıove tarafından 18 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ıove

ıove User

Selamun Aleyküm. Merhabalar.Lütfen arkadaşlar, (rica ediyorum) artık heryer pvp haritası olmaktan çıksın. Gerçekten bunu yıllardır dile getiriyorum. Dilimde tüy bitti. Her seferinde birşeyler yazıp konu kilitleniyor. Yada chattan yazıyoruz ban yiyoruz. Bu yaptığınız açık ve net şekilde herkesin görebildiği gibi diktatörlük. Şimdi bunu dedik diye konu silinip 1 ay chat ban yeriz yine forumdan. Zaten chatta banlı 1 ay. Neden banlı neden böyle yapıyorsun diye biri çıkıpta sormadı. Kendince birşeyler deyip geçiştirdi. Bugüne kadar en iyi yaptığınız iş geçiştirmek oldu. Bu böyle devam ederse oyundan ciddi anlamda soğudum bırakabilirim. Soğmamın nedenleri apaçık ortada. Çözüm yok cevaplar hep aynı. Bir daha bir daha aynı şeyleri yazmaktan bıktım. Arkadaşlar adminler forum yöneticileri, lütfen sizcede heryerin pvp olması abes bir davranış değilmidir. Partiye gir demeleri sanki sağlam partilere girebiliyoruz da gibi konuşmaları abes değil mi. Böyle cevaplar ile bizi geçiştirip konuya cevap verdik deyip ek bir ilave yapamadan konuların kilitlenmesi abes değil mi. şimdi soruyorum sizlere ben oyuna girdim az önce oyundaydım. 2 tane düşman var. görünmezdim bi şekil yakaladılar. gateden çıkamıyorum. partiye gir diyeceksiniz gateden çıkamıyorum. partiye girsemde ne malum sağlam adamların beni partiye alacağı. bir adam geliyor bütün partiyi dağıtacak güçte. sen bana partiyle avun diyorsun. şimdi gateden beklemekten sıkıldım oyundan çıktım. ne tat alabildim ne de kasılabildim. tamam heryer pvp de ben kendimi güçlendirmeden pvp niye yapayım. ben mi saçmaladım siz mi saçmalıyorsunuz ? bir düşünün arkadaşlar. bu oyunda paran varsa kralsın. nereden biliyorum. gemim full lf3 ve b02 full hız ile dizili. üstelik 2. hangarımdaki karakterimde dizili. üsteliik petim var petimde dizili. bütçem ile yapabileceğim bu kadar. kutu toplayıp yada gate yapayımda kasılayım derdine girdim. aşırı derece uzun zaman alan iş ekstradan düşmanlarıda sayarsanız bu oyunda zor iş. yarına çıkmaya senedimiz yok. hayat kısa. benim bu oyuna artık ayıracak o kadar vaktimde olmuyor. sadece girip biraz biraz kasılayım diyorum ondada ya düşman gelip çakar tamir olurken çıkarım oyundan. vaktimiz kısıtlı. eskisi gibi boş vaktimiz yok. para bitti dark gitti. Parayla sorunum olmasa zaten en kral gemiyi yaparım susarım yerimde dururum. Ama yapmayacağım şeylerden biride budur, övünmek. Çoğu başlarda olan oyuncunun resmine bakın şu yazı yazar, ne var ne baktın ? :) sanırsın altın teri. alın teriyle en fazla benim gibi olursun ki o da yetersiz kalıyor oyunda. yaşayan bilir. yaşamayan boş konuşup geçer. yine çıkacam forum yöneticisi cevap verdik diyecek kapatacak konuyu. dur bir bakalım belki benim senin cevabına ilavetim olacak ne malum. yok direk kapar demedi demeyin. kendice verecekler bir cevap konu kapanacak. aradan 1 2 hafta sonra ban yemezsem yine aynı şeyleri dile getiricem. iyi günler.

2. cypber

cypber User

3. FENOMEN

FENOMEN User

Merhaba;

Arkadaşlar bazen bir savaş oyunu oynadığınızı unutuyorsunuz. Biraz gerçekçi olun savaş alanında aa dur ben zayıfım beni vurma ben büyüyünce seni vuracam mı diyeceksiniz. Siz niye kasılıyorsunuz niye güçleniyorsunuz gidip başkalarını kesmek için değil mi ? Peki güçlü olan ne yapacak PVP haritasında çarpışacak adam bulamayınca omu çıksın oyundan tabiki gelip kendinden zayıf birini kesecek. Ayrıca zaten kendinde güçlü birini nasıl kesecek eğer o kesebiliyorsa sende kesersin. Artık savaş oyunu oynadığınızın ve bu oyunda her yerde patlayabileceğinizi anlayın.

İyi forumlar...

ΛÐRÉNΛLINÉ bunu beğendi.
  4. ıove

ıove User

Tamam arkadaşım. Savaş oyunu oynuyoruz. Bende onu dile getiriyorum. Bir dünya savaş oyunu var. Ama belirli bir seviyeye gelmeden bu oyun haricinde hiçbir yerde görmedim savaşa gideyim mantığını. Abes bir eklenti değilmidir bu oyunda ?

5. FENOMEN

FENOMEN User

Merhaba;

Maalesef bu oyunun özelliğidir. X-1 haritası dışında düşman şirket korum dışında olduğunuzda size sıkabilir ve patlatabilir. Bu konuda yapabileceğimiz birşey yok. Eğer değişmesini istediğiniz bir şey varsa Güncelleme ve Fikir Havuzu adlı bölüme fikrinizi yazınız ve kabul görülürse merkeze isteğiniz iletilir.

İyi forumlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.