Diminisher Hakkında Sorular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ((AlpCan)) tarafından 27 Ağustos 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ((AlpCan))

((AlpCan)) User

Bu tasarımı kullanmış olup baya bilgisi olan üstadlarım sorum sizedir,

1)Bu tasarımla kolayca kapı yapılabilir mi ?

2)Bu tasarımla Kubi'ye girilir mi ? (Tek başına)

3)Npc ve Görevlerde zorluk çekermiyim ?

4)Diğer tasarımlara oranla +/- leri nelerdir ?

Bu sorulara cevap yazabilicek arkadaşlara çok minnettar olurum,

Gemim: 9 arge Full lf3 2 tanesi 2lvl Full iris X tasarım 4 tanesi 2 lvl Full bo3 4 tanesi 4 lvl 17 seviye 250k şeref,
    cephane sıkıntım yok x2-x3 sarı roketatar ve roketler full 20 EMA var aşağı yukarı 2 günde 1 8k seprom geliyor gemiye.;

Pet:3 seviye radar ve 3 seviye kami almayı planlıyorum.

Dersenizki farklı bir tasarım iyi olur, kapı için spectrum ve venom'uda düşünmekteyim.

2. Bir kere petinde kamikaze 3.seviye olmaz ise kapılarda işin zorlaşır.VİP olmaz ise kamikaze patlağında petin tamir ücreti 350 uri onu düşün önce.Diminisher iyi gemi ama kalkan zayıflatma özelliği 15 saniye diye biliyorum,bence geç bunu.Specturum veya solance al daha etkili olur

sıkışırsan tasarım açarsın.

((AlpCan)) bunu beğendi.
  3. coder545

coder545 User

zeta kappa gibi kapilarda gemi yeteneginin cok onemi yok hasar veren tasarimla girersin diminisher venom farketmez diminisherin yetenegi bittikten sonra kendi kalkanini da dusuruyor. abg icin spectrum iyi olur yetenegi acar kami atarsin, cubi icin en iyisi diminisher yetenegi ama tek basina rahat kesebilen gemiler icin suan tek basina cubi kesemezsin. eger credi basip bir tasarim alacaksan senin icin en iyisi spectrumdur dusman gelince yetenegi acar kacarsin

((AlpCan)) bunu beğendi.
  4. [TR]ANCE

[TR]ANCE User

Dimisher kullanmasına biline iyi gemidir.
    Dimisherin tüm olayı kendinde ve düşmanda "kalkan"dır. Burguda toplamda 250k yı(x4+x6) rahat geçersin özelliği açtığında. Bu yönden cubikon ve boss tallon çok hızlı kesilir. Düşmanda ema+3sn kullanaraktan düşmanın kalkanını indirirsin.

Eksi yönü. Özellik bittiğinde kalkanından belli bir yüzde kaybediyorsun. Örnek: 350k kalkanın varsa özellik bittiği anda 75-100k senden götürüyor. Ve bu özellik kalkan varken açılmak zorunda.
    Bu özelliği bilmeyenler sadece can kaldığında düşman ya da npc olsun açıyor hem özellik boşa gidiyor hemde kalkanın düşüyor.

((AlpCan)) bunu beğendi.
  5. ((AlpCan))

((AlpCan)) User

Solace aldım başkan artık hayırlı olur inşallah bu tasarımla kasılıp biraz daha toparlarım diye düşünüyorum eksikleri tamamlayana kadar en azından yardımcı olur umarım.

*DELİBEDRİ* bunu beğendi.
  6. İhaleden alırsın istediğin diğer gemileri kredi biriktir uri harcama biraz zaman alır ama olsun acele niye.:)

((AlpCan)) bunu beğendi.
  7. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Konunuzu uygun bölüme taşıyorum.

Npc ve görevlerde venom biraz daha işinize yarayacağını düşünüyorum.

İyi forumlar...

((AlpCan)) bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.