Diminişher özelliği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Y€RLİ__PLAKA*21* tarafından 18 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Diminisherın özelliği şöyle açılanmıştır ve aklımızda soru işretleri bırakmıştır
    =
    Diminisher
    "Bu tasarım Goliath Battlecruiser'ın görünümünü tamamen değiştirecek! "Kalkan Zayıflatma" yeteneği düşman kalkanın % 50 daha fazla hasar almasını sağlayacak. Ancak etkisinin süresi dolduğunda, kendi kalkanında da % 30 zayıflama olacak. Üstelik, bu model % 5 daha fazla hasar vermeni sağlayacak."

bakın özelliği açınca bıttiği zaman kalkan % 30 zayıflıyor bu %30 zayıflama ne kadar sürer bilen varmı ve en önemlisi diminisherın özelliğini açınca suresı bıtmeden biri ema atsa özelliği
    kapanıyor ve o zamanda %30 kalkan düşermi lurfen bilen yazsın ki eğer öyle düşerse savaşta bırı ema kullansa bız özellik açınca bize fayda değil zarar olabilirmi cevaplarınızı bekliyorum.????

Son düzenlenen: 18 Ekim 2014
  2. özelliği kime açarsan onun ema atması gerekıyo
    100 bin kalkanın varsa hemen 70 bıne düşer süresi yok darbe almassan geri çıkar zaten

3. Nefes

Nefes User

Merhaba

Daha yaralı bilgiler alabilmeniz için mesajınızı uygun olan bölüme aldım özellikle gemiyi birebir kullanan üyelerimiz size yararlı yada zararlı yönleri daha açık yazabilir kolay gelsin.

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Yeteneği kullandığınızda gerekli miktar kalkan düşer.Eğer darbe almaz iseniz tekrar dolar.Size zarara dönüşmez çünkü kişi eme atana kadar sizde ona hasar veriyorsunuz.

İyi forumlar

5. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Diminisher yeteneği açtığınızda ; Rakibinizin kalkanı var ise , 10 k vuruyorsanız , rakibe 15 k vurursunuz ( %50 Hasarı arttırır. )

Rakibin kalkanı bittiğinde yetenek sona erer.Rakip EMA Dalgası atarsa yetenek iptal olur. Rakip kalkan transferini açarsa yetenek iptal olur.

Kalkan zayıflatmasından kasıt , Yetenek sona erdiğinde kalkanını %30 azaltmasıdır.

Örneğin ; 400.000 Kalkanınız var ise , 400.000 % 30 = 120.000 Eder.

Kalkanınız yetenek bittiğinde 120.000 Puan birden kaybeder yani sahip olduğunuz 400.000 kalkan , 280.000 olur

Keyifli Forumlar

Son düzenlenen: 18 Ekim 2014
  6. Cok tesekkur ederim şimdi ben boyle anladim diyen m ozellik actim 1dk gecti bitti sadece kalkan bir kereligine hasar aliyormus gibi iniyor oyle degilmi ve özelliği geldi acinca özelliğik bitmedenbiri ema atsada iniyor degilmi?

7. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Evet sadece bir kereliğine iniyor.Bir yetenek kullandığınızda.

İyi forumlar

8. Cok tesekkur ederim saolun

9. Merhaba ,

Rica ederiz görevimiz.

Konu çözüme kavuştuğu için kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.