Diminisher-Sentinel

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve £$GoldenPersia£$ tarafından 26 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar ticarette ikisi 1.5-2 milyar arasında değişiyor. Bende birini alacak kredi var .İkisi arasında kaldım.(Spectrumu önermeyin zaten var.)

2. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Sentinel
    Bu tasarım Goliath Battlecruiser'ına fütüristik bir görünüm verecek. Onu aktif hale getirip "kale" işlevini kullan. Bu şekilde, kalkanının gücünü müthiş arttıracaksın! Ayrıca, bu tasarım % 10 daha fazla kalkan gücü kazandırır.
    Diminisher
    "Bu tasarım Goliath Battlecruiser'ın görünümünü tamamen değiştirecek! "Kalkan Zayıflatma" yeteneği düşman kalkanın % 50 daha fazla hasar almasını sağlayacak. Ancak etkisinin süresi dolduğunda, kendi kalkanında da % 30 zayıflama olacak. Üstelik, bu model % 5 daha fazla hasar vermeni sağlayacak."

Tercihinizi Diminisher olarak kullanmanızı tavsiye edebilirim.

İyi Forumlar.

3. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Diminisher tasarımının yetenek olarak iyi olabilir ama dezavantajı bulunmakta. Bence sentinel alın yeteneği sizi daha sağlam kılabilir.

İyi Forumlar.

4. Merhabalar,

Bende size sentinel tasarımını kullanmanızı tavsiye edeceğim.:) ayrıca avantajlarının yanında ismini de çok beğeniyorum kale ismi güven veriyor.

İyi forumlar

5. SORRYAGA

SORRYAGA User

Benim görüşüm de sentinelden yana.Savunma her zaman iyidir:D

6. senberk99

senberk99 User

Sentinel al kesi likle diminisher iyi bi tasarmmdegil fazla

7. Saolun Sentinel alacağım alabilirsem.Konu kilitlenebilir modum.

8. Diminisher ve venom çabuk blocklanır 1 emaya bakar işleri sentinel daha iyi olur.

9. Merhaba ,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.