Diminisher , Solace , Venom

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve theanger33 tarafından 29 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. theanger33

theanger33 User

Şimdi arkadaşlar üçüne de sahibim fakat solacede modülüm yok ve klanım veyahut grup işleri benlik değil tek kasılıyorum nimesisten tutun tallona zetaya kadar bana bu üçünün artı ve eksileri konusunda bilgi verebilir misiniz yetenek bazında bakınca venomla devam edesim geliyor fakat diminisherın beni cezbeden tarafı da 1500 byte a aldığım yüzde 25 kalkan desteği solace de herkeste var diye seçesim geliyor üçünden birini teke indiremiyorum . Pek anlatamadım umarım anlayabilir ve bilgilendirebilirsiniz herkese teşekkürler şimdiden

2. modulun yoksa solace alma
    diminisher venom aynı mantık karar senın ne kesecegın sab kullancanmı gıbı sorular olmalı

3. theanger33

theanger33 User

usta bi kaç kişiyle konuştum da yeteneği + güveyle zeta için venomu normal kasılmada da diminisherı kullanıcam sanırım solace dediğin gibi modülsüz onu eledim

4. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Ben de aynı şeyi önerirdim zira yüksek kalkana sahip yaratıklar için diminisher adeta ilaç gibi geliyor :D kapılarda da güve+venomun direkt dpye etki eden sürekli hasarı güzel ikili oluyor.

Sormak istediğiniz başka bir şey yoksa konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

Minerva ve ateistkeci bunu beğendi.
  5. ateistkeci

ateistkeci User

Modülleri olana kadar Solace almaman faydalı olacaktır sonuçta modülleri olmadan pek bir artısı olmuyor Solace'in :(

theanger33 bunu beğendi.
  6. diminişeri vuruş gücün yoksa tavsiye etmem.örneğin x3 le 80-90k vuruyorsan bu düşmanın kalkanına %50 daha fazla hasar eklemek olacağından 135k olacaktır.diminişer bu derecede iyidir.ama vuruşun zayıftır tahminim.bu yüzden venom sana daha faydalıdır.doğrudan dp ye hasar vereceksin özelliği açtığında.ama özellik etkisi okadar önemli değil dersen diminişer %25 kalkan ve hp modül ile sein için iyidir.nunutmaman gereken dimiişerin dezavantakı özelliği açtığında sonradan kalkanın azalacağı.zorda kalabilirsin bir anda.

theanger33 ve Grandmaster. bunu beğendi.
  7. userqq

userqq User

Vuruş değerlerinizi yazarsanız daha iyi yardımcı olunabilir. Venom daha zayıf gemiler için avantajlıdır, Diminisher ise ne kadar yüksek hasarınız varsa o kadar etkilidir.

theanger33 bunu beğendi.
  8. theanger33

theanger33 User

hepinize teşekkürler arkadaşlar x1 le 8 k vuran bir gemiyim burgu vesaireyle maksimum 10 k oluyor diminisher için dedikleriniz mantıklı geldi o yüzden venomu kalıcı gemim haline getirdim konu kilitlenebilir iyi forumlar herkese

9. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Rica ederiz. Konu talebiniz üzere kilitlenmiştir.

İyi forumlar dilerim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.