diminisher tasarımı hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve fbrecep123 tarafından 6 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. fbrecep123

fbrecep123 User

Bu tasarım sizce alınmalımı yoksa başka tasarım işe yararmı ben görünüşüne bayılıyorum ama çoğunlugun dedıgı en ıyı olarak spectrum yada sentinel diminisher alsam zarara girermiyim?

2. WolfTR

WolfTR User

Diminsherin özelliği kalkandan götürüyor yani sen boss keseceksen veya cubi öneririm
    Sentineli bilmiyorum ama oda baskın için uygun heralde
    Spectrum baskın için bana göre en mükkemel tasarımdır özelliğiyle
    Ben illaki kasılacam diyorsanız diminsher yerine venom alın çünkü venom darbeden götürüyor sizdede bir güve varsa rahatça boss npc veya düşman kesebilirsiniz

3. fbrecep123

fbrecep123 User

yok kasılmıyacam amacım düşman kesmek baskın yani

4. WolfTR

WolfTR User

Ozaman spectrum özelliği sayesinde 2v1 hatta 3v1 olsa bile belki öldüremesende kaçma şansın var

5. fbrecep123

fbrecep123 User

kutudan ne çıkarsa artık

6. yeteneği bir emayla gidiyor venomunda öyle.ben önüme geleni keserim patlamam diyosan al ama saldırı yiyince karşılık verebilmen için spectrum ve ya sentinel lazım.

7. spectrumla olmezsin yadım gelene kadar korumadasın artık klan uyeleri arkadşların gelir kurtar seni

8. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Görünümü oldukça güzel ancak yetenek bakımından spectrumu hiç biri ezemez diyebilirim :)

İyi forumlar

ERDALBAGGAL bunu beğendi.
  9. bence görünüş olarakda bana kalırsa en iyisi spectrumdur hem özellik bakımından hemde görünüş bakımından..

10. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Özellik için kesin konuşabiliriz ama görünüş göreceli :)

İyi forumlar

11. Diminisher zaten binevi anti sentinel ama bence zaten en iyisi sentinel hele karşına diminisher çıkmazsa resmen kalesin bide (tam hatırlamıyorum ama) güve olacak zararın neredeyse tamami kalkana gider sana bise olmaz
    Ama yinede sen bilirsin hangisini istiyosan onu al yoksa istemediğin bi gemi yada tasarımla oynamak tam bir eziyet
    Seçim yapmakta kolay gelsin

12. Merhaba ;

Specktrum almak yararınıza olacaktır diyebilirim.

Keyifli Forumlar.

13. KroSName

KroSName User

Sentinel 1 vs 1'de Kraldır. 2 Kişiyi Çok Zor Alırsın. PVP'ye uygun diminisher yada spectrumdur bence. 2'sininde Özelliği Çok İyi. Spectrum Kaçmaya Yönelik, Doldurup Gelcem Tarzında. Dimi Kalkanını Düşürüyor. Hepsinin Ayrı Bir Özelliği Var Hepsi Güzel. Kolay Gelsin Sana Seçmede :)

14. fbrecep123

fbrecep123 User

teşekkürler ilginiz için konu kilitlenebilir.

15. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.