Diminisher Tasarımı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ErzincanLee tarafından 25 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar Benim Diminisher diye Bir Hastalığım Var :D Diminisher Her Zaman Benim Favorim Olmuştur . Ve Diminisher Almak İstiyorum . Sizce Tl olarak'mı Alayım Yoksa İhale'denmi Alayım ? Diminisher İhale'den 850 900 M Ye Gidiyor . Sizce C İle Alsam Bu Parayı Kaç Günde Kasarım ? . Ekipmanlarım ;

11 lf3
    26 Lf2
    15 Elit Hız
    3 Bo2
    20 Bo1
    1 İris 7 Flax (Flax'ın Teki Ve İris 2. Seviye)
    5 Lwl Pet
    2 Hangar

2. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

dimisinher yerine ekipmanları fullersen senin için daha faydalı olacaktır sonradan pişman olmaman için iyi düşün o paraya 8 iris +full lf3 + full bo2 olabilirsin üstünede para kalır ozaman biriktirmeye başlarsın bu haliyle alırsan eminimki pişman olacan

3. Diminisher a tl vermek gibi bir hata yapma derim. Korsan kutusunu bırak ihaleye bile gelmişken.

Bu ekipmanla credi kasamazsın gibime geliyor. Çok çok uzun zamanını alır. Zaten şu anda iris - lf3 ve bo2 eksiğin var çok fazla bunları tamamlamalısın zaten bunları tamamlarsan kolay npc keser credi kasarsın.

4. Peki Şuan 27 M Param Var Lf3 Mü Alıyım Bo2 Mi ?

5. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Merhaba;

Lf-3 almanızı tavsiye ederim.

Keyifli forumlar

6. Lf3 almalısın. Önce silah sayın en azından 15-18 i bulmalı. Şu anda bo2 var yine 3 tane ao3 ve bo1 ler idare eder bir süre

7. Tamam Saolun Tavsiyeleriniz için :)

8. kardeş lf3 fule bo2 fule şimdi 2 ay yapacagın paryı gelişince 1 ayda ustunde ekipmanlarrın full olcak

9. bende de senin gibi diminisher hastalaığı var.tipini beğendim.fakat özelliğinden bişey anlamadım.yani hiçbir işe yaramıyor.boş boş yanıyor.sanırım bozuk.ama sana kredi vercek bi klana girsen iyi olur.o olamıyorsa korsan kutusu açmaktır ama inan tasarım çıkması çok zor gibi. geriye kalan en mantıklı seçim eğer çabuk kullanmak sahip olmak istiyorsan tabiikide uriyle almak.ben venomun yerine diminisheri tercih etmiştim.ticden aldım.

10. bak veno spectrum olcak sırtın yere gelmez bide ek hangarda ageis varsa deme keyfine

11. dimis gerçekten iyi tasarım ama ekipman olmadan pek de bi işe yaramaz önce ekipmanı tamamlamanı tavsiye ederim

12. arkadaşım adam zaten özelliğinden dolayı değil hoşuna gittiği için almak istiyor diminişeri sanırsam..bana mesela korsab kutusundan spectrum ve şimşek çıktı.yani senin dediğin gibi iki önemli tasatım bunlar benim için şans.ama diminisheri kullanmak ayrı bi zevk tat veriyor nedense.zaten 20 dk bir açılıyo özellikler.o kadarda önemli değil.o yüzden venom yerine diminişeri tercih ettim.zevk veriyor neden bilmem.

13. alsın zaten ama onu uyarıyım diminşher ne yapıyor kalkana kaç k hasar veriyor bakarsın bende alırım :D

14. kalkana bişey verdiğini hisstemedim ne yalan söyliyeyim.dedim ya özellik 0.beğenmedim.ama tipi hoşuma giiti.özellik için alıyorsan alma derim diminisheri.özelliği bozuk tasarım.

15. hmm o ozman bi işe yaramıyo ben şimşek alıcam

ZamanınEfendisi[TR] bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.