Diminisher Yeteneği ???

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve oOo.LOTUS-VENOM.oOo tarafından 11 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar merhaba şimdi yetenek açıklamasında rakip kalkana 2 kat hasar veriliceği yazıyo ya benim sorum şu rakibin kalkanı bitene kadar mı 2 kat hasar veriyo yoksa bitse yan konfiye geçse toplamı 1 dk edicek şekilde yan konfideki kalkana da 2 kat hasar vermeye devam ediyor mu???teşekkürler :D

2. Merhaba ,

Yetenek aktif olduktan sonra yetenek bitene kadar olan sürede etki eder. Yetenek bittikten sonra etkisi biter ve soğuma süresi başlar.

İyi forumlar.

3. yani mesela karşıdaki diminisher bana yetenek attı ben 20k kalkanlı konfimdeyken atsa kalkanım bittiğinde ben 300k kalkanlı konfime geçip böyle bi taktikle yeteneğini 20klık kalkana harcamasını sağlayamaz mıyım her türlü o yetenek devam eder mi 1 dk boyunca :D :D

4. Merhaba ,

Konfigürasyon değişimi ile yetenek iptal olmuyor yani 60 saniye boyunca devam ediyor.

Diminisher

Enforcer Tasarımındaki gibi sadece %5 ekstra hasar vermiyor, aynı zamanda Alan Azaltma yeteneği de veriyor.Bu yetenek 1 dakika geçerli fakat yenilenme süresi gerekmektedir her kullanımdan sonra.Yetenek aktive edildiğinde rakibinizin kalkanını azaltacak ve hasarınız artacaktır böylece. Bu etki kalkan yenileme tekniğiyle yenilenecektir.

İyi forumlar.

5. Yeteneğin süresi bitene kadar devam eder. Konfi değişsenizde yeteneğin etkisi devam eder. Portaldan atlamak dışında başka bir şekilde kurtuluşu yok. Bi de kalkan yüklemesi teknolojisiyle kurtulunur.

6. o zaman venomdan daha mantıklı bu adam kesmek için değil mi??? çünkü herkeste ema var ama herkeste kalkan yükleme yok dolayısıyla bundan kurtulmak venomun zehrinden kurtulmaktan çok zor olacaktır. yanlış mıyım??? bence pvp için bire bir tasarım

7. O yetenekten zor kurtulunur. Ws'de kullanmanı tavsiye ederim :) Ya da kasılırken

oOo.LOTUS-VENOM.oOo bunu beğendi.
  8. peki sadece kalkan yüklemeyle mi bu yetenekten kurtulunur yoksa ema da yeteneği yok etmeyi sağlar mı tıpkı venom gibi

9. Bana yetenek açtıklarında ema attığımda etki gitmiyordu, spearhead felç edicide etki etmiyor.

10. Merhaba ,

Diminisher'ın yeteneğini bozmak için EMA etki etmiyor.

İyi forumlar.

11. yüksek vuruş gücün varsa, yani x3-x4 kullanırsan bu yetenek çok etkili.kalkana karşı vuruş gücünü %50 fazlalaştırıyor.yani diyelim adamın 1 milyon kalkanı var.seninde x4 ile 80b vuruş gücün.x6 ile 120b.karışık salladığın zaman salvoları; 200b toplam vuruş gücün var diyelim.buna %50 ekleyelim 100b extra vuruş gücü.bu da demek oluyor 300b vuruş gücü.ama kalkana.kalkan bitince yetenek devam etse bile normal rakamları görürsün yani 80b ve 120b.kalkanı çabuk bitirirsin.buda büyük avantaj haliyle.sab kullanma bu yeteneği açtığın zaman fazla işe yaramıyo.ama fazlada medet umma.20dk bir.aegiste işe yaramıyo bildiğim kadarıyla.kalkan yüklendiği için.

12. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

ve burgu ile cok daha fazla vurulabiliniyor.tehlikeli birsey aslinda kalkmali :D

13. peki venomla kıyaslayacak olursak hangisini kullanmamı önerirsin x1le 11k atıyorum ama venomu herkes savuşturuyor yani artık herkeste ema var ama kalkan yükleme herkeste bulunmuyor

arkadaşlar bi de emin değilim ama dimisinher a tıklamak venoma tıklamaktan daha zormuş sanırım gemi boyutundan ötürü acaba bu doğru mudur???

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Şubat 2016
  14. adamı x1 ile kesmeye uğraşacak halin yok herhalde dimi? sepromsuz x1le 11 k iyi değer.venomla kıyaslayacak olursak; vsllerde ema herkeste olduğunu varsayarsak haliyle diminisher venomdan daha iyi.ama pvp de veya korsanda emasız düşmana karşı için venom daha iyi.karşındaki kuvvetli x4 sıkıyo sen x1.. ister venom al ister diminişer.kazanmak ço çok zor.ema atmasa bile venom yavaş yavaş artarak zehirin attığı için zehirin etkisi bitene kadar seni çoktan keser tahminim.illa x1 le kesmeye kararlıym diyosan bi spectrumu dene.özelliği aç.güveye al.kamini kullanarak kesmeyi dene.elit roket kullan.x1 le vuruşun düşük olduğundan spectrumda kaybedecek fazla bişeyin yok.tabii spectrumun özelliğinin de bellrli bi süresi var.o sürede kaç kami atabilirsin hesapla.

15. kardeş ben x4 x6yı kendin hesapla diye x1le 11k atıyorum dedim düşmana x1le girer miyim şaşırtma beni :D ayrıca sepromla 11k maalesef... yani düşmana 45-60 vuruyorum tek salvoda 100k ortalama ve daha çok pvpde takılıyorum bunları göz önünde bulundurarak son defa söyler misin tercihini ben diminisherdan yana kullanıyorum bi de gerçekten diminisher venomdan çok daha az alan kaplıyo ekranda bu yüzden ona tıklamak daha mı zor gerçekten düşman açısından düşününce

16. neden şaşırtayım :). elit roketler ema insta tenoloji fab. gibi daha birçok extra malzemeyle x1 le de alabilirsin ama zor olduğu gibi,epeyde masraflı.epeyde kombo tamir masrafıda alablir.bi spectrumla dene.heyecan heyecandır.kesemessende sorun etme.alt tarafı patlama sesini duyarsın ve ekranına bişeyler gelir.Ben diminişeri tercih ediyorum.venom için dediğin gibi ema atılıyo.

17. peki boyut olayı gerçekten var mı kardeş

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.