Diminisher

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve HolyAshura tarafından 6 Kasım 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. HolyAshura

HolyAshura User

Merhaba

Arkadaşlar Diminisher hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Bende şu an Sentinel ve Venom var.Venom kullanıyorum ama aşırı şekilde sıkılmaya başladım görüntüsünden falan.
    Bu yüzden kredi biriktirip almayı düşünüyorum Diminisher'ı bu konu hakkında ne dersiniz ?

2. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Diminisher'ın %5 ekstra hasar ve Kalkanları Zayıflat yeteneği bulunmaktadır.

Düşmanın kalkanının erimesi size üstünlük sağlayacaktır bunun yanında %5 ek hasar vermesi de gayet güzel.

Tercih edebilirsiniz.

İyi forumlar.

HolyAshura bunu beğendi.
  3. HolyAshura

HolyAshura User

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim.Yetenek basınca bütün hasar kalkanamı gidiyor ?

4. MEHTER

MEHTER User

Merhaba,

Diminisher'ın yeteneğini kullandıktan sonra bütün hasarı kalkan almıyor, geminin verdiği bonus damage kalkanın extradan aldığı hasardır.

Onun haricinde verdiğiniz normal hasar hem DP'den hemde kalkandan düşürülür.

İyi forumlar.

HolyAshura ve ÈrroR_™ bunu beğendi.
  5. TinyKnight

TinyKnight User

hocam şimdi şuna bir açıklık getirelim bende dimisher kullanıyorum ama inanınki bi gram anlamadım olayını şu ana kadar.Yeteneğin işlevi güve diroit tasarımı gibi mi yoksa nasıl?

6. MEHTER

MEHTER User

Merhaba,

Diminisher'ın kalkan zayıflatma yeteneği düşman oyuncunun kalkanına %50 oranında daha fazla hasar verme bonusu verir. Bu bonus haricinde geminiz normal hasarını vermeye devam eder. Yani güveyle herhangi bir alakası yok.

İyi forumlar.

7. TinyKnight

TinyKnight User

peki yetenek açıkken sab kullanırsak bir faydası oluyor mu? Onu denediğim her wsyi kaybettim

8. MEHTER

MEHTER User

Merhaba,

Kalkan zayıflatma yeteneği'nden Sab lazer mermisi faydalanamaz. Yani norma verdiği hasara (x2) devam eder.

İyi forumlar.

9. HolyAshura

HolyAshura User

Şimdi doğru anlamışmıyım Diminisher yeteneği biz normal hasar vururken fazladan %50 düşman kalkanına vuruyo ?

10. MEHTER

MEHTER User

Merhaba,

Evet aynen söylediğiniz gibi %50 daha fazla hasar veriyor kalkana.

İyi forumlar.

11. HolyAshura

HolyAshura User

Tamam teşekkür ederim.Kullanan arkadaşlar tasarım ile ilgili fikirlerini söylerse sevinirim.

12. TinyKnight

TinyKnight User

normalinde güzel cerraha ve pusata oranla cerrahdaki jeneratör pusattaki lazer slotunu yeteneği karşılıyor

13. diminisher gerçekten güzel bir tasarım kasılmaya birebir savaşta herkes spektrum kullansa da yeteneğini açınca karşıdaki kişi tek konfi kesilebiliyor konfi değişemeden patladığı bile oluyor :D

14. 9 senedir oynuyorum su oyunu enforcer ve bastiondan baska gemi oynamadim nasil sikiliuosunuz anlamiuorum .d

15. HolyAshura

HolyAshura User

Bi zaman sonra görünümü falan aşırı sıkıyor be usta.Özelliği kasılmak için birebir olsada insan keyif almıyor yani.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.