Diminishermi yoksa Venom'mu

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve Legendsmax61 tarafından 24 Ekim 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Hangi gemi ?

1. Diminisher

oy sayısı 2
    16,7%
  2. Venom

oy sayısı 5
    41,7%
  3. Solace

oy sayısı 5
    41,7%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba,Şuanda goli kullanıyorum full lf3 ve 7 lf 4 um var hız ve bo2 Ler tam ve full iris,yeni bir gemi almak istiyorum PvP sevmediğimden dolayı NPC keserken hangisiyle daha rahat olurum venommu yoksa diminishermi x1=5.5k vuruyor silahta spreom olmadan, ayriyeten bir sorum daha olucak venomun özelliği kristalonu tek başına kesebiliyormu ve her 2 geminin özellik soğuma süresi ne kadardır acaba

2. Diminisher kalkanı yüksek olan npc ler için ideal. BL haritalarında prometheus kasarken bence en mantıklı olan gemidir.
    Venom gemisi talon, cubi, vb. için daha mantıklı. Ayrıca kapılarda da işe yarayan bir tasarım.

Onun haricinde Solace'in modülleri varsa Solace öneririm. %15 daha fazla vuruyor npc'lere. Npc lere cyborg'un 1 slot daha fazla lazer slotu olmasına rağmen hasarı daha fazla. Ekstra olarak %5 isabet oranı ve %15 kalkan gücü var.

Son düzenlenen: 25 Ekim 2019
    Legendsmax61 bunu beğendi.
  3. Bende 5000 şeker var nasıl 15k kasabilirim modül almak için

4. RaViper

RaViper User

curcileri ve boss curcileri keserek çok rahat kasarsın. Bencede alabiliyorsan solace al kalkanı hasarı yeteneğinden gelen dp tamiri(1.30 saniye soğuma süresi) şu an için en ideali

.Paradoks. ve Legendsmax61 bunu beğendi.
  5. teşekkürler solace kafama yattı map dönerken canım cok iniyordu zaten teşekkürler bir sorum daha olucak curciler ve boss curciler şuan aktifmi ne zaman geliyorlar ben 1-2 gundur göremiyorum onlarıda

6. solace gemisinde kendisinn özelliği mi %10 npc lere hasar artışı yoksa modül mü almak gerekiyor

7. Solace gemisinin %10 kendi kalkan özelliği var. %10 da modülden geliyor. İsabet modülü %5 kalkan düşürüyor. %15 kalkan gücünüz olmuş oluyor. %15 NPC Hasarı ise modülden geliyor. %5 isabet'te modülden geliyor. (Kalkan modülü -%5 HP düşürüyor.)

Curcubitör'lerin oyun içinde ne zaman çıkçağını oyun içinden geri sayım şeklinde bakabilirsin.

Burada da saatlerini vermişler:

Legendsmax61 ve .Paradoks. bunu beğendi.
  8. bu modüller etkinliklerde mi alınıyor sadece bende diminisher var onun için modül nasıl alabilirim

9. Şu an devam eden etkinlikten alınıyor. Şu an için Diminisher için bir modül yok. Gelecek güncellemeleri bekleyebilirsiniz ama gelir mi gelmez mi bunu bilmiyorum. Ana ekibe bağlı.

10. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Cevap veren üyelerimize teşekkür ederim. Bize söylenecek fazla bir şey bırakmamşlar. Onlar gibi bende Solace ve Sentinel için %15 NPC hasar modülnü almanızı ve Solace kullanmanızı tavsiye ediyorum.

Evet, bu modüller etkinlik süresince birleştirden veya hedeflerden kazanılabilir. Detaylı etkinlik rehberinde buradan ulaşabilirsiniz.

Oyuna şu anda Diminisher için bir modül bulunmuyor.

İyi forumlar.

11. teşekkürler cevaplar için anladığım kadarıyla bu modüller hasarı az kalan gemilere bi dengeleme amaçlı olmuş solace modülü alabilirsem iyi olur

curcilerin çöpünden mi çıkıyor şeker

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 Ekim 2019
    PatatesKızartması bunu beğendi.
  12. Anxiety

Anxiety Guest

Merhaba,

Boss Curcubitor ve Curcubitor yaratıklarını keserek Şekeri elde edebilirsiniz. Detaylı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Ekim 2019
  13. +%15 NPC hasarı sağlayan modül sayesinde solace şuan NPC kesmek için sayborgtan bile önce tercih edilen bir gemi haline geldi . Venom ve diminisher yeteneklerinden dolayı mantıklı gelebilir ama bence bu modülün katkısı çok daha fazla . Solace kullan derim .

Ayrıca sayborg yeteneği bile bir kristallon u tek başına kesemiyor , venom yeteneği toplam 180 k hasar veriyor diye biliyorum , yani 2 kere kullansan dahi kesemiyorsun .

14. herkeze çok teşekkür ederim solace alıcağım :)

15. Merhaba,

Değerli oyuncu konunuz çözüme kavuştuğu için kilitliyorum.

İyi forumlar.

.Paradoks. ve Legendsmax61 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.