DirectX Özelliklerini açma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve yavuzhanozel tarafından 26 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar benim pc onboard üzerinde açılıyor.online oyunlara rahatlıkla girebiliyordum az kasma olsada.Directx özellikleri filan açıktı ama artık nedense 3d3 device hatası alıyorum formattan sonra oldu bu bunu nedeni nedir veya çözümü nedir söyleyebilirmisiniz ?

dxdiagta yazılanları at

2. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

zehir adminin yazdigi yere bakin kendiniz.,cozum ;ekran karti guncelleme + direcx kurma + ekran cozunurlugu dusurme.

3. Ekran kartını bi şekilde kurdum: Vıa chrome9 HC IGP WDDM 1.1 ancak hata kodu alıyorum. Bunu çözmünü yazarsanız sevinirim.

Sorun bildirdiğinden Windows bu aygıtı durdurdu. (Kod 43)

4. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

sanirim yanlis kurdunuz,windows kendi duzeltemiyorsa uninstall programi ile tam silip sitesinden yeniden kurmayi deneyiniz.

5. diiver maxı denedim olmadı yüklendi pcyi yeniden başlattım Mavi ekran çıktı Yüzde 100 oldu ve restart attı.sonra sistemi onar deyip düzelttim.bi türlü anlamadım.Driver bulan programla da denedim siteden indidim yine olmadı.

6. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

ekran kartini komple ayri bir uninstall programi ile silin hic bir ayari ek kalintisi kalmadan sonra yeniden sitesinden kurun .drver boosterlar sitesinden indirmiyor gibi,guncel diyor ama sitesinde guncel olmadigi anlasiliyor.

7. sitesinden bulamıyorum malesef bulabilsem uygun driverı dediğinizi yapıcam yardımcı olursanız bulmama.Birde kendi ellimle silcem olurmu ? aygıt yöneticisinden ?

8. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

ıqbit in uninstal programi var onu indirirseniz tam kaldirma yaparsiniz.ben yardimci olamam link vermek yasak.olani kaldirmadan kurmayin.baktim simdi,via nın kendi sitesinden indirip masa ustune alip hemen kurmayip reset sonra sag tik kendi ekran cozunurlugunuze gore secip kurmaliymissiniz.

9. efendim sosyal medya hesaplarınızdan birini verirseniz ordan ss de atabilirim hem daha net görüşürüz.Şimdi ben dediğiniz programı indirip kaldıracağım ancak açılmama sorunu filan çıkmaz deil m i? driveri bulup indirdim sanırım şimdi ne yapayım ?

Son düzenlenen: 29 Mart 2016
  10. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

indirip masa ustune alip hemen kurmayip reset atip makinaya sonra sag tik yapip kendi ekran cozunurlugunuze gore secip kurmaliymissiniz.yani siizin onerilen ekran cozunurlugunuz kac ise onu secip kurcaniz(1024x768 gibi).umarim olmustur artik.

11. tmm dediğinizi yapıcam sürücüyü sildim.Şimdi uygun driveri bulup indiricem sonra reset atıp kurucam.İnşallah olur.Bende önerilen diye birşey yazmıyor ama birde driveri bulamıyorum.

12. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

masa ustune attiginiz kurulum programina mouse ile ters tarafindan tiklayinca ekran cozunurlugunu secip kuruyomussunuz oyle yaziyor.

13. Olmadı malesef benim için siz bulabilirmisiniz sürücüyü lütfen ?? Birtürlü yapamadım.

14. driver booster adlı bir program var onu indirip kurun eksik olan sürücü güncellemelerini tesbit edip kuruyor..tavsiye ederim..

15. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

Vıa chrome9 HC IGP WDDM 1.1 diye gogle aratip en ustteki siteden indirin iste en ustteki sizinki zaten.yanliz ordan iyi secin vindows 7, 8,10 diye ve 32 bit 64 bit diye dikkat edin ,site ismi yazmak yasak link vermekte yasak.
    simdi baktim biraz assagi inerseniz arama yerinde via nın kendi sitesi var via drivers diye baslayan ordan daha garanti olcak.

16. oradan indirdiğimde dediklerim oluyor malesef Drivermaxlı olanı diyorsanız tabi.Dierlerinide denedim hepsinden pc kafayı yiyor.Dediğiniz yeride tam olarak bulamadım.Özelden site yassanız olmuyormu yasak mı ?

denedim arkadaşlar tavsiye etti ama olmadı.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 Mart 2016
  17. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

via nın kendi sitesi var ,via drivers diye baslayan ordan diyorum.gogle acin soyle aratin via Vıa chrome9 HC IGP WDDM 1.1 driver .adresin basinda via yazio zaten kendi sitesi.ozel yazilmiyor.size yardim etmeye urastim ama olmuyor .en garanti kendi sitesi dir herzaman,via driver yazin yada bilemiyorum.

18. Via-Drivers sitesi olan mı ordan deneyip indireceğim size bildiririm.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.