dirioit hasarı

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by BURJUUVA, Jul 21, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. BURJUUVA

BURJUUVA User

drioit hasarı neyle alınıyor ? patlayıncamı 5 10 kere patlayıncamı yoksa her patlayınca belirli bi hasarmı gıdıyo

2. SORRYAGA

SORRYAGA User

Her patlayışında hasar alıyor...

3. Gemi patladığında eğer o gün diroit hasarı alınmayan bir etkinlik yok ise diroitler hasar alır.
    Bir patlayışta Iris & Flax 2 hasar, Apis & Zeus 1 hasar alır. %100 hasarda diroit yok olur.

BURJUUVA likes this.
  4. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Diroıtler rakip oyuncu veya Npc tarafından kesildiğinizde hasar almaktadır ve bu hasar seviyesi %90 civarında iken tamir etmelisiniz aksi halde Diroıtlerinizi kaybedebilirsiniz...

İyi Forumlar.

Last edited by moderator: Jul 23, 2015
  5. BURJUUVA

BURJUUVA User

tamamda ben her patladıgımda dirioit hasarına bakıyorum %50 idi flaxın hasarı 5 6 kere patladım hala %50 apisde %18 de hala az patladıgımdan olabilrmı 3 4 saatte bir patlıyorum bide egitim harıtasnda patlayınca dirioit hasar alıyomu

6. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Eğitim arenasında patladığınızda droidleriniz bildiğim kadarı ile hasar almamaktadır.

İyi forumlar

7. Merhaba,

Öncelikle konunuzu olması gereken yere yani S.S.S. kısmında genel konular başlığı altına taşıyorum.

Son zamanlarda diroitlerin patladığınız zaman hasar almaması olayı çok oyuncuda belki tüm oyuncularda gözlendi ama bana kalırsa üzümü yiyin bağını sormayın ;)
    Eğitim arenasında hiçbir şekilde diroitleriniz hasar almaz.

Gerekli cevaplar verildiği için konu kilitlenebilir.

İyi Forumlar

Thread Status:
Not open for further replies.