Dirioitlere kasko yapılsın.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 24kaos24 tarafından 26 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 24kaos24

24kaos24 User

Ben hiç dirioitlerimi kaybetmedim ya da benim kaybetme riskim yok diyen bir oyuncu var mı ?

sanırım yok.

Dirioit kaskosu diye bi sistem olabilir mi ?

Özellikle APİS ve ZEUS Dirioitlerinin sigortalanması sisteminin hayata geçirilmesini istiyorum.

2. Dirioit tamirci cpu al rahat rahat ölürsün öle yaptınmı :D

3. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Diroit tamir cpusunu kullanabilirsiniz aynı işlevi görmekte.

İyi forumlar

4. ben varım. çünkü devamlı takip ediyorum hasarlarını ve %80 lerde tamir ediyorum. birde böyle birşey olursa heyecanı düşebilir. yani devamlı takip ediyosun patlayacak mı patlamayacak mı patladı mı falan... ayrıca modumun da dediği gibi tamir cpu var.

5. CPU kullanmakta hevesli değilim ve güvenmiyorum zaten irislerimi çok kez kaybettim bir daha kaybedemem.

Olsa iyi olur ama kesin Darkorbit Ekibide aynı şekilde gereksiz görecek bu konuyu.

Bir aralar kullanmıştım ama işe yaramadı.Bir kez daha kullandım bu sefer tüm diroitlerimi tamir edip CPU yerleştirdim fakat yine olmadı bir daha kaybedemem.

6. keşke anket acsaydın.

7. BlackGhost ben cpu kullanıyorum ve şimdiye kadar hiçbir sorun olmadı muhtemelen sende bir sorun var çünkü bende gayet işe yarıyo

8. Evet ne yazık ki var.

Maalesef bu sorun yüzünden birkaç defa irisleri kaybettim bu yüzden bir daha asla kullanmam.

İster sorun olsun , ister olmasın...

9. beyler işinizi sağlama alın ben hem cpu kullanıyorum hemde elle tamir ediyorum ben unutsam bile cpu var o yüzden patlaması söz konusu bile değil

10. Bencede işinizi sağlama alın ben neredeyse Apis ve Zeus kaybediyordum.

Kendinizi benim yerime koyun.Siz diroitleri tamir ettiniz CPU taktınız.

Birkaç gün oynadınız ve CPU işe yaramadı sizin diroitlerde patladı.

Ne hissederdiniz , ne yapardınız ?

İşte bu yüzden CPU kullanmıyorum ve bu sistemin gerçekleşmesini istiyorum umarım sizin fikrinizde olumlu yönde olur.

Son olarak konu sahibi 24kaos24 arkadaşım keşke anket açsaydın.

11. droit tamir cpuda klan savaşı falan insta akıllı için çıkarıyoruz yada mesela ben droit tamir cpu 6 tane kalmış 2 iris uçtu, uçanlarda 10 level olanlardı

12. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.