Diroid Düzeni

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -Mavi_ßey-..│•√s•│ tarafından 1 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Yarasa mı alayım Güve mi ?

1. Yarasa

37,5%
  2. Güve

62,5%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam arkadaşlar sizce ben güve mi alayım yoksa 1-2 ay bekleyip yarasa mı alayım ? Aegis + Goli 5 LF4 full kalkan full havoc genellikle kasılan birisiyim ama aklıma estikçe de baskına çıkıyorum. Kapı yaparım genellikle. [​IMG]

2. Kapıda iyi işe yarar güve al bence
    2 aya da yarasayı alırsın ikisi de lazım olur önce güve derim

3. Yarasanın ne zaman çıkacagı belli değil ama

4. Mutlaka çıkar 2-3 aya herkes bekliyo çünkü. bigpoint bunu biliyo :)

5. iris geliştirmeleride full değil sence yarasa veya güveye verceğim parayı irisleremi versem

6. Yarasa düzeni bu futbol tasarımları nasıl turnuva olunca çıkıyosa aynı şekilde cadılar bayramında çıkar merak etme ;) sen şimdi güve al kapılarda seprom çek + güve konfi + x2 veya x3 tercihine göre kapılarda hiç uğraşmana gerek kalmıyor :D

7. 30 Ekim'e kadar rahat 125.000 uri yaparım değil mi ? Ama VİP olmayacak. Kapılardan yaparım epsilondan hem lf4 verir.

8. önünde 4 ay var, o gemiyle 4 ayda 125.000 kasamıyacağını düşündüren ne merak ettim doğrusu :)

9. Bayramdan sonra tatile çıkacagım ve eylül de gelicem büyük ihtimal o yüzden :) Belki diyorum güve yerine yarasa mı alsam ? Eylül de okullar da başlıyor günde 2 saat girerbilirim darkorbite. :)

10. günde yarım saat cubi kessen o kadar zamanda 300k bile kasarsın :D

11. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bnecede güve almalısınız kapılardada çok işinize yarayacağını düşünüyorum kısa zamanda kapıları bitirmenizide sağlar.

___________CAN bunu beğendi.
  12. Kapı mı yapacaksın kasılacakmısın ? Kapı ise modumuzun dediği gibi bir tallon kalkanı 300k olmasına rağmen patlıyor gammada...

Nefes bunu beğendi.
  13. Kasılmak ve pala için. Aslında zamanımın çoğunu palada geçiriyorum yani kapı yapacam ama kappa yapacam hercules için

abartma :D VİP bitecek cubiden anca 150 uri alırım

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Temmuz 2014
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.